sizce bu ekran kartı alınır mı? işlemci amd ryzen 5 7500f olacak bu modeli çok ses çıkartıyor diyorlar doğrumu ? ayrıca diğer markaların 4070 super lerinden daha düşükmü performans veriyor çünkü çok eleştirlmiş kararsız kaldım
yanma garanti diyosun yani
aynı fiyata(daha uyguna hatta ) bunu alırım daha iyi
Uygun kartlara vade farksız 6 taksit avantajı da varken
(Kuveytturk 12 bile olabilir )
soğutması falan güzel kart satıcı güven vermedi ama.
aynı fiyata(daha uyguna hatta ) bunu alırım daha iyi
Uygun kartlara vade farksız 6 taksit avantajı da varken
(Kuveytturk 12 bile olabilir )
neden yanma garantiliyanma garanti diyosun yani
satıcı uzun süredir satış yapan kendi siteleri olan da bir satıcısoğutması falan güzel kart satıcı güven vermedi ama.
Asıl soruya gelicek olursak Eagle,Windforce serisi olabildiğince önermiyoruz onun yerine gidip 2 fanlı galax alın sıcaklıklar falan genelde aynı olur
valla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum sonra.sizce bu ekran kartı alınır mı? işlemci amd ryzen 5 7500f olacak bu modeli çok ses çıkartıyor diyorlar doğrumu ? ayrıca diğer markaların 4070 super lerinden daha düşükmü performans veriyor çünkü çok eleştirlmiş kararsız kaldım
Sizin islemcide sorun olabilir mi bende de vardı hiçbir sorunu yoktu bosta 35-40 arası calısıyordu ve her yerde fazla ısınan islemci diyorlar ona göre soğutucu aldığında hiçbir sorun olmaz bencevalla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum sonra.
13600k dediğiniz işlemci 9500 tlvalla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum sonra.
merak ediyorum hala şu yanma garanti işini bir cevaplar mısınız lütfenyanma garanti diyosun yani
valla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum
sana bişey söylimmi gardaşım o işlemciyi 35 40 da dünyada kimse tutamaz titanyum felan kullanırlarsa anca. iyi araştır bence 4070 er göre baya sönük kalmış o işlemci DDR 5 in ryzen 5600 4070 e yakışmamış gardaşım benım.Sizin islemcide sorun olabilir mi bende de vardı hiçbir sorunu yoktu bosta 35-40 arası calısıyordu ve her yerde fazla ısınan islemci diyorlar ona göre soğutucu aldığında hiçbir sorun olmaz bence