Neler Yeni

GIGABYTE RTX 4070 SUPER alınır mı? ?

xdpp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Eren
sizce bu ekran kartı alınır mı? işlemci amd ryzen 5 7500f olacak bu modeli çok ses çıkartıyor diyorlar doğrumu ? ayrıca diğer markaların 4070 super lerinden daha düşükmü performans veriyor çünkü çok eleştirlmiş kararsız kaldım

Ekler

• rtx4070gıgabyte.PNG
    rtx4070gıgabyte.PNG
    147.2 KB · Hit: 28

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Görkem
sizce bu ekran kartı alınır mı? işlemci amd ryzen 5 7500f olacak bu modeli çok ses çıkartıyor diyorlar doğrumu ? ayrıca diğer markaların 4070 super lerinden daha düşükmü performans veriyor çünkü çok eleştirlmiş kararsız kaldım

aynı fiyata(daha uyguna hatta ) bunu alırım daha iyi
Uygun kartlara vade farksız 6 taksit avantajı da varken
(Kuveytturk 12 bile olabilir )

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Emre siyah

aynı fiyata(daha uyguna hatta ) bunu alırım daha iyi
Uygun kartlara vade farksız 6 taksit avantajı da varken
(Kuveytturk 12 bile olabilir )
soğutması falan güzel kart satıcı güven vermedi ama.
Asıl soruya gelicek olursak Eagle,Windforce serisi olabildiğince önermiyoruz onun yerine gidip 2 fanlı galax alın sıcaklıklar falan genelde aynı olur

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Görkem
soğutması falan güzel kart satıcı güven vermedi ama.
Asıl soruya gelicek olursak Eagle,Windforce serisi olabildiğince önermiyoruz onun yerine gidip 2 fanlı galax alın sıcaklıklar falan genelde aynı olur
satıcı uzun süredir satış yapan kendi siteleri olan da bir satıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utkucan Kırankaya
valla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum sonra.

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Orhan
valla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum sonra.
Sizin islemcide sorun olabilir mi bende de vardı hiçbir sorunu yoktu bosta 35-40 arası calısıyordu ve her yerde fazla ısınan islemci diyorlar ona göre soğutucu aldığında hiçbir sorun olmaz bence

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Görkem
13600k dediğiniz işlemci 9500 tl
7500f dediğiniz işlemci 5700-5800 tl

k serisi aldınız diye illaki z serisi anakart alacak değilsiniz ama
intelde k serisi işlemcilerin bu kadar yüksek fiyata satılmalarının bir sebebi de overclock yetenekleri bu yüzden z serisi anakart almak daha mantıklı oluyor ram frekansları konusunda da avantaj sağlıyor

gelelim sizin mevzunuza
7600x serisi bir işlemci ile iyi bir soğutma ile o dereceleri normalde göremezsiniz
illaki size özel bir durum olmuştur

ayrıca soket ömrünü tamamlamış bir nesle
çok çok özel şartlar hariç
veya kampanyada çok uygun fiyata bulmadıktan sonra bu kadar para vermek çok mantıklı gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanma garanti diyosun yani
merak ediyorum hala şu yanma garanti işini bir cevaplar mısınız lütfen

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Uğur Çam
Isınan bir kart hocam bu bunun yerine galax alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utkucan Kırankaya
valla ekran kartına bişey diyemem ama AMD 7500f den uzak dur derim sana onun yerine i513600K kullan fiyatlarına bakmadım ama ondan pahalıdır ama çok daha iyi. bende AMD Ryzen 5 7600X vardı kararsız kararsız çalışıyordu boşta 50 derece saçma sapan yükselip alçalıyordu oyunlarda drop yiyordum sonra sinirdden diğer hafta gittim anakart değişip 13600K ya geçtim boşta 42 derece oyunlarda 65 i geçmiyor iki işlemci de de msi 360mm sıvı soğutması vardı 7600x çat diye 80 derecelere çıkıyordu.Belki benimki ürün şansıdır bilemem ama üründe sorun çıkmadı ikinci el den okuttum

Sizin islemcide sorun olabilir mi bende de vardı hiçbir sorunu yoktu bosta 35-40 arası calısıyordu ve her yerde fazla ısınan islemci diyorlar ona göre soğutucu aldığında hiçbir sorun olmaz bence
sana bişey söylimmi gardaşım o işlemciyi 35 40 da dünyada kimse tutamaz titanyum felan kullanırlarsa anca. :D iyi araştır bence 4070 er göre baya sönük kalmış o işlemci DDR 5 in ryzen 5600 4070 e yakışmamış gardaşım benım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlatmak istediğim çok giriş seviyesi kalmış o işlemci bence. Sorunları da cabası.

Top Bottom