Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
John Smith
Satın alan arkadaşlar, kargoyu muhakkak video çekerek teslim alıp kutuyu açsın. Küççük bir tavsiye.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sayın admin Abdullah bey davayı felan boş verelim fiyatar düşer mi sizce bukadar uygun vermeleri normal mi bugün aldık diyelim 1 ay sonra fiyat gerilemesin zoruma gidiyor bu şekilde ürüne para verince aşırı fiyat düştümu keriz gibi hissediyorum.şuan çoğu yerde indirime girdi kara cumada dağa uygun gelebilirmi.
Trendyol sorulan soruya inatla "RTX 4070 Ti" diyorsa %95 doğrudur ben olsam almıştım.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Satın aldım fakat ürünün 4070 gelmesi durumunda sorunsuz iade şansımız var değil mi ?

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA
Arkadaşlar iade konusunda sıkıntı olmaz ürünün kutusunda yazıcak zaten 4070 mi 4070ti mi Baktınız 4070 geldi gider geri veririsiniz ister paranızı geri alın isterseniz THH ye gidersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Melih Baygör
İndirim bitti denilmiş ama ürün hala aynı fiyattan satılıyor. Kutu üstündeki bandrolü açmazsanız iadede sıkıntı olmaz.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
John Smith

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar ürün açıklamasında 4070ti yazıyor fakat barkod numarası 4070 yani orasıda yanlış.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
r5 5600 yanında 3 ay fialn kullansam zararlı olur mu
Karta falan bişey Olmaz ama darboğaz çok olur dusuk fps alirsin. Fps kısarak oynarsın en fazla. Ya da 2K oynarsın en az.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Arkadaşlar müşteri hizmetlerine bağlandım ürüne sunulan klavuzda ti olduğu gözüküyor resim yanlış girilmiş olabilir diyor kendisi de 4070 ti olduğunu beyan etti konuşan arkadaş. Eğer ki olası bir yanlışlık olması durumunda kutuyu açmadan iade etmenizi söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar müşteri hizmetlerine bağlandım ürüne sunulan klavuzda ti olduğu gözüküyor resim yanlış girilmiş olabilir diyor kendisi de 4070 ti olduğunu beyan etti konuşan arkadaş. Eğer ki olası bir yanlışlık olması durumunda kutuyu açmadan iade etmenizi söyledi
ısrarla sesli olarak sormama rağmen kendisi kontrol ettiğinde 4070 ti olduğunu belirtti düşük ihtimal de olsa da bir yanlışlık olursa kutuyu açmadan zaten iade edebileceğinizi söyledi bu yüzden bence içiniz rahat alabilirsiniz

Bilal539

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

ısrarla sesli olarak sormama rağmen kendisi kontrol ettiğinde 4070 ti olduğunu belirtti düşük ihtimal de olsa da bir yanlışlık olursa kutuyu açmadan zaten iade edebileceğinizi söyledi bu yüzden bence içiniz rahat alabilirsiniz
İadede sıkıntı yok zaten de şimdi ürünün açıklamasında başlık 4070ti yazıyor alt kısımda barkod bilgisi 4070 e ait. Kartımda limitim yeterli diyen varsa şansını denesin.

Top Bottom