Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabayte RTX 4070 Super 🔥22.949 TL

Champs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkcan özbey
Elle tutulur bir sebebi yok. Giriş seviyesi, ısınıyor, sesli çalışıyor denmiş. 8 aydır 4070 Tİ Windforce kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Ne ısı ne sesli çalışma. Bu aralar RDR2 oynuyorum. Maksimum 67 derece gördüm. Işıklı mışıklı bir kart olmadığı için beğenmiyor bazıları.
Tşk ederim bilgilendirme için

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
arda
Elle tutulur bir sebebi yok. Giriş seviyesi, ısınıyor, sesli çalışıyor denmiş. 8 aydır 4070 Tİ Windforce kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Ne ısı ne sesli çalışma. Bu aralar RDR2 oynuyorum. Maksimum 67 derece gördüm. Işıklı mışıklı bir kart olmadığı için beğenmiyor bazıları.
RPM Yüksek çalışıyor bu arada insanlar o yüzden burun kıvırıyor.

ersinxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ersin Eroğlu
Ben kullanıyorum ne ses ne ısınma hiçbir problem yok. Bilen bilmeyen konuşuyor. İndirim yakalarsanız kaçırmayın.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

50k ya geliyor bu şekilde alınmaz hrlde dmi pahalı geldi bana

Ryzen 5 7500F

Lexar ARES RGB (2x16)

MSI B650M GAMING PLUS

DeepCool LE520

Corsair iCUE 3000D

KC3000

artık 53 e geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Adanır
RPM Yüksek çalışıyor bu arada insanlar o yüzden burun kıvırıyor.
Ben paramın karşılığını Windforce modelinden aldım. Kartım da RPM'in yüksek çalıştığını düşünmüyorum çünkü kasadan uçak sesi gelmiyor. İnsanlar bazı şeyleri çok irdeliyorlar. Çok takıntılıysa kişi, parayı bassın sıvı soğutmalı ekran kartı alsın. Gerçi onlarda da boradan ses geliyormuş diyorlar. :D Takıntılı olan yine takılacak bir şeylere anlayacağınız. Sonu yok onlar için mükemmeliyetçi olmamak lazım.

MetalWave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Serdar Günaydın
ben asus dual aldım da ne oldu, 76 derecede çalışıyor ve sesli. keşke daha az para verip budan alsaydım

Top Bottom