Aero bence c değilde a b arasında olabilir kullandığımdan söylüyorum
Arkadaşa aldık 1 ay oluyor 2k çözünürlükte 70 dereceyi görmedi henüz. Siz kullanarak mı böyle bir sonuca vardınız?Doğalgaz niyetine alınabilir ev de ısınmış olur
bende anlamıyorum, soba falan yazıyorlar. bende asus dual var 75 derecede çalışıyor!Arkadaşa aldık 1 ay oluyor 2k çözünürlükte 70 dereceyi görmedi henüz. Siz kullanarak mı böyle bir sonuca vardınız?
A sınıfında Aorus varmış.Aero bence c değilde a b arasında olabilir kullandığımdan söylüyorum
SEnde asus dual yok dual evo var belliki hala olayı anlamamışsın.bende anlamıyorum, soba falan yazıyorlar. bende asus dual var 75 derecede çalışıyor!
indirim bitmiş 26.499TLAman aman bir indirim yok ama yine de eh işte. 3 fanlı model.
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC12GB GDDR6X 192Bit DLSS3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC12GB GDDR6X 192Bit DLSS3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com