PoleStar25
80+
- Katılım
- 10 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 107
- Reaksiyon skoru
- 39
4070ti Super hangi konuda göremedim de
Tşk ederim bilgilendirme içinElle tutulur bir sebebi yok. Giriş seviyesi, ısınıyor, sesli çalışıyor denmiş. 8 aydır 4070 Tİ Windforce kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Ne ısı ne sesli çalışma. Bu aralar RDR2 oynuyorum. Maksimum 67 derece gördüm. Işıklı mışıklı bir kart olmadığı için beğenmiyor bazıları.
RPM Yüksek çalışıyor bu arada insanlar o yüzden burun kıvırıyor.Elle tutulur bir sebebi yok. Giriş seviyesi, ısınıyor, sesli çalışıyor denmiş. 8 aydır 4070 Tİ Windforce kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Ne ısı ne sesli çalışma. Bu aralar RDR2 oynuyorum. Maksimum 67 derece gördüm. Işıklı mışıklı bir kart olmadığı için beğenmiyor bazıları.
Harbiden garipler tak kulaklığı 0 sesRPM Yüksek çalışıyor bu arada insanlar o yüzden burun kıvırıyor.
Ben paramın karşılığını Windforce modelinden aldım. Kartım da RPM'in yüksek çalıştığını düşünmüyorum çünkü kasadan uçak sesi gelmiyor. İnsanlar bazı şeyleri çok irdeliyorlar. Çok takıntılıysa kişi, parayı bassın sıvı soğutmalı ekran kartı alsın. Gerçi onlarda da boradan ses geliyormuş diyorlar.RPM Yüksek çalışıyor bu arada insanlar o yüzden burun kıvırıyor.