Neler Yeni

gigabyte rtx 4070 ti windforce oc ısı değerleri

anistez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert arabacı
gigabyte rtx 4070 ti windforce oc ekran kartını Yeni aldim Nvidia tarafına çok hakim değilim. Guncel sıcaklıklar da 2k full ayarlarda oyun testlerinde max 73 dereceyi hotspot 84 dereceyi görüyorum. Bu değerler normal mi yoksa soğutma performansı yetersiz mi? Tufta 63 e sabitliyor genelde bundada sabitledigi yer 73 sanırım.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
A B
Tuf un Gigabyte tarafındaki ralibi Gaming O.C. ler.
Windforce giriş segmenti. Windforce normalde iyi bir rmodel değil ancak seninki sıcaklıkları yine iyi tutmuş.

anistez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa serin genel olarak 12 fan var ondan heralde. ,26500 tl ye aldim tuf 34 bin falan değmez diye düşündüm. Sonucta aynı modelde soğutma farkı . 1 2 bin bir fark olsa zaten oyle yapardım. Rtx 4080 süper suprim alicaktim buna döndüm. 5 serisi yakinda çıkarsa orda artık tepe bişey alırım.

R9XTX

80+ Bronze
Normal.Asıl sıcaklıklar uzun vadede olur.6 ay gibi bir süre sonraki sıcaklıklar aşağı yukarı benzer olursa iyidir.

anistez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günde 2 saat max oyun oynuyorum. Kasayı her hafta temizliyorum toz falan da etkiliyor çünkü. Yani malına bakarsan oda sana bakar. Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla herkes bu modellerden alıyormuş 1 sene sonra bozulursa sorun yok goturunce bir ust modelini veriyorlar kafasında hepsi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
gigabyte rtx 4070 ti windforce oc ekran kartını Yeni aldim Nvidia tarafına çok hakim değilim. Guncel sıcaklıklar da 2k full ayarlarda oyun testlerinde max 73 dereceyi hotspot 84 dereceyi görüyorum. Bu değerler normal mi yoksa soğutma performansı yetersiz mi? Tufta 63 e sabitliyor genelde bundada sabitledigi yer 73 sanırım.
Hocam bende Gigabyte RTX 4070 Super Windforce var. RDR2 2K ultra görüntü ayarlarında en fazla 65 dereceye çıkıyor. Genel olarak 63-64 civarında seyrediyor (DLSS Ultra Kalite modunda yani DLAA aslında benim kullandığım). Sen hangi oyunlarda test ettin ?

Ekler

• Oyun Öncesi.jpeg
    Oyun Öncesi.jpeg
    310.9 KB · Hit: 6
  • Oyun Sonrası.jpeg
    Oyun Sonrası.jpeg
    551.9 KB · Hit: 6
Top Bottom