hocam gogabyte 4070 gaming oc nasil bir model?Önerim şudur.
Windforce çok kalitesiz modellerdir. Gainward Ghost ise direk en kötü model zaten.COLORFUL iGame RTX 4070 SUPER Ultra 12GB 192Bit GDDR6X W-OC-12GB-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Güzel bir model ama tavsiyem 20-21k arasına 7900gre öneririm ama sen 25k'lık kart baktığına göre ve marka model kovaladığına göre bütçen vardır o yüzden sana 7900xt öneririmhocam gogabyte 4070 gaming oc nasil bir model?
amd düşünmüyorum tesekkurler gigabyte 4070 gaming oc Alınır mı? sizceGüzel bir model ama tavsiyem 20-21k arasına 7900gre öneririm ama sen 25k'lık kart baktığına göre ve marka model kovaladığına göre bütçen vardır o yüzden sana 7900xt öneririm
4070 bir kartın edeceği kalitesine göre 23 tür, altındaysa ve kaliteliyse düşünülüramd düşünmüyorum tesekkurler gigabyte 4070 gaming oc Alınır mı? sizce
alacagim kart 25 k ama herkes windoforce modelini kotuluyor anlamis degilim hala gercekten4070 bir kartın edeceği kalitesine göre 23 tür, altındaysa ve kaliteliyse düşünülür
25 e super mi düz 4070 mi?alacagim kart 25 k ama herkes windoforce modelini kotuluyor anlamis degilim hala gercekten
https://pckolik.com/tr/products-det...gb-led-nvidia-ekran-karti?ref=akakce&v=1.31.1 Al şu siteden geç illa bu kartı alacam diyorsan 23 ealacagim kart 25 k ama herkes windoforce modelini kotuluyor anlamis degilim hala gercekten
kanka bu modelinede herkes giriş seviyesi çok ısınır felan diye kimse önermiyor25 e super mi düz 4070 mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://pckolik.com/tr/products-det...gb-led-nvidia-ekran-karti?ref=akakce&v=1.31.1 Al şu siteden geç illa bu kartı alacam diyorsan 23 e
Asus duale indirim bekle, 3 fanlı kartların çoğundan daha az ısınıyor senin istediğin modelde dahilkanka bu modelinede herkes giriş seviyesi çok ısınır felan diye kimse önermiyor
Alınır gaming o.c kalın bir yapıda soğutması bi hayli iyi ve malzeme kalitesi sağlam al derimamd düşünmüyorum tesekkurler gigabyte 4070 gaming oc Alınır mı? sizce
yani 25 e duz 4070 almaya degermi diyorsunuz ? hadi onuda gectim sogutmada sorun yasarmiyim sizceAlınır gaming o.c kalın bir yapıda soğutması bi hayli iyi ve malzeme kalitesi sağlam al derim
Soğutmada sorun yaşamazsın , ama bu nokta aşşağı yukarı tüm asus modelleri içinde geçerli, ve incehesap indirimde o kartı 21 e düşürmüştü yine düşürürler benceyani 25 e duz 4070 almaya degermi diyorsunuz ? hadi onuda gectim sogutmada sorun yasarmiyim sizce
artısı nedir , yüksek mhz de çalışır yüzde 3,4 daha performanslıdır işte o zaman 4070 super al yüzde 14 daha performanslıyani 25 e duz 4070 almaya degermi diyorsunuz ? hadi onuda gectim sogutmada sorun yasarmiyim sizce
Ama şöyle bir noktada var istediğin kartların süperi 27 k dan başlıyor soğutma olarak dengi kartlar altına olmasına piyasada ok gördüğüm (dengi değil ama gayet ok ) tek kart colorful benimyani 25 e duz 4070 almaya degermi diyorsunuz ? hadi onuda gectim sogutmada sorun yasarmiyim sizce