🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 26.383 TL

RX 9070 yine alınmaz oldu.

Şöyle fiyatlarda görmeyi özlemişiz , windforce gibi çöp bir model bile olsa 5070 sonuçta.

Soğutması berbat , aşırı hızlı/gürültülü çalışıyor. Bazı 2 fanlı modeller daha iyi.
arkadaş bende windforce 5070ti var
süper demiyorum ancak
neden bahsediyorsun sen?
kart çift bioslu sessiz ve performans
performans bios diyorsan sessli olabilir
sessiz biosta ses kasa fanları kadar
ayrıca custom fan ayarı yapıyorum ben maksşmum %45 ses falan yok ki ben sese tahamül edemem.
60-65 C de %85-99 gpu kullanımı ile 4k dlss açık oyun oynuyorum.
bana çakma sessiz windforce sattılar heralde
sendekinin verilerini paylaş istersen

arkadaş bende windforce 5070ti var
süper demiyorum ancak
neden bahsediyorsun sen?
kart çift bioslu sessiz ve performans
performans bios diyorsan sessli olabilir
sessiz biosta ses kasa fanları kadar
ayrıca custom fan ayarı yapıyorum ben maksşmum %45 ses falan yok ki ben sese tahamül edemem.
60-65 C de %85-99 gpu kullanımı ile 4k dlss açık oyun oynuyorum.
bana çakma sessiz windforce sattılar heralde
sendekinin verilerini paylaş istersen
Gözünüzü seveyim gelip bana gigabyte windforce modelini övmeyin tamam ucuz tamam güzel ama 2 fanlı modellerden daha sesli ve daha sıcak. ve 5070 ti için aldığın windforce bir zahmet iyi olsun her kart için üretilen model aynı kalitede olmuyor örnek veriyorum 5060 ti windforce ile 5070 ti windforce zahmet olacak ama farklı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözünüzü seveyim gelip bana gigabyte windforce modelini övmeyin tamam ucuz tamam güzel ama 2 fanlı modellerden daha sesli ve daha sıcak. ve 5070 ti için aldığın windforce bir zahmet iyi olsun her kart için üretilen model aynı kalitede olmuyor örnek veriyorum 5060 ti windforce ile 5070 ti windforce zahmet olacak ama farklı olsun.
ve bir karta çift bios var diye övülür mü ya ? standart haline geldi artık bu bir zahmet olsun.

ve bir karta çift bios var diye övülür mü ya ? standart haline geldi artık bu bir zahmet olsun.
Bende 5070 olanı var 70 derecenin üstüne nadir çıkıyor ses desen yok her seride problemli modeller olabilir ama bu önceki nesillerinde olan sorunlar gelecek nesillerindede yaşanıcak veya yaşanıyor anlamına gelmiyor.

beyler bu karta normal 5070 ler gibi değil cekirdek hızı kısılmış
2625 MHz (Referans kartı: 2512 MHz) oyunlarda sorun olurmu bilen gelsin

ben iptal ettim nedeni aşağıda bu kısıtlanmış bir kart modeli
Ne kısılması hocam referans kartla aynı yapılmış, sadece diğer modeller gibi OC yapılmamış. max 2-3FPS oynar veya MSİ Afterburner'e girip 113MHZ arttırır geçersiniz öyle abartacak, kartı iptal edecek bir durum yoktu

Ne kısılması hocam referans kartla aynı yapılmış, sadece diğer modeller gibi OC yapılmamış. max 2-3FPS oynar veya MSİ Afterburner'e girip 113MHZ arttırır geçersiniz öyle abartacak, kartı iptal edecek bir durum yoktu
iki yorum okuyup gaza gelmiş galiba arkadaş kullananlardan çok kullanmayanlar yorum yapınca böyle oluyor

arkadaş bir şey savunduğumuz yok
daha önceki mesajlarıma bakarsan 5070ti ile ilgili en dandik 5070ti sahibi benim yazdım bu foruma 10 kere. bu 5070 ler ısınmıyor 5090 değil bunlar 7900xt hatta 7900 gre bile değil daha az güç çekiyorlar.

kartın sahibi benim 6 aydır kullanıyorum
senin ortaya attığın iddianın doğru olmadığını söylüyorum.
ha kartın sahibiysen
özür dilerim.
bendeki kart öyle değil , demek kalite kontrol sorunu var gigabyte ın deriz senin kartına yorum yaparız.
sahibiysen lütfen elindeki verileri paylaş.
yok kartı hiç kullanmadıysan bir zahmet kart hakkında yorum yapma çünkü yanlış biliyorsun.

bak ben bu kartı cücük kadar kasada 3. sınıf fanlarla kullanıyorum
şimdi o test omaz 3dmark testi gönder dersen inan gönderirim kart 45 fan hızı (süper sessiz) 65C yi geçmez
aynı kasada 7900 gre hellhound da kullanıyorum bundan daha sesli ki o kart için mükemmel soğutma deniyor. hoş o da 65 i geçmiyor ama daha sesli custom fan curve yapsam bile çünkü düşük tutarsam 70 e dayanıyor.

hellhounduda paylaşırım

11.webp

Konudan biraz çıkmış olacağım ama 9070 varken neden bunu alalım hala anlamış değilim. Oyun bazlı 1440p saf güçte
ortalama %13 daha hızlı bir seçenek. 969TL daha ucuz ve 4gb vram daha fazlayken.
RX 9070, test edilen 23 oyunun tamamında ortalama 60 FPS'ye ulaştı. 23 oyunun 20'sinde 80 FPS'ye ulaştı. 23 oyunun 11'inde 120 FPS'ye ulaştı. RTX 5070, test edilen 23 oyunun 21'inde ortalama 60 FPS'ye ulaştı. 23 oyundan 16'sında 80 FPS elde etti. 23 oyundan 6'sında 120 FPS elde etti. Tek avantajı DLSS 4, FSR 4'ten çok daha fazla oyunda destekliyor ama bf6 gibi oyunlara anında gelebiliyorsa fsr bence gelecek içinde sorun olmamalı

9070 varken neden bunu alalım hala anlamış değilim
Benzer modeller benzer fiyattayken kimse 9070 almaz.
100 kişinin 5'i belki alır.
Bu durum ne yazık ki böyle, AMD bu seride iyi sattı belki 10 sene sonra rakip olabilirler.

Benzer modeller benzer fiyattayken kimse 9070 almaz.
100 kişinin 5'i belki alır.
Bu durum ne yazık ki böyle, AMD bu seride iyi sattı belki 10 sene sonra rakip olabilirler.
Neden işte alma amacımız daha yüksek fps ve ya performans değil mi? Aham şaham bir para değil bütçemizde kısıtlı en f/p kart yani 25k bandında. Hani ne artısı var 5070in?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,849
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri