Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte rx 6600 eagle alınır mı??.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Arda Teksin
Soru başlıktaki gibi çoğu kişi f/p demiş. bir kısım çok ısınıyor bir kısım ise serin çalışıyor demiş. oc yapmaya pek uygun olmayan kart diyenlerde var ben sadece kendi driverinde ayarlarıyla uğraşacam sizce alınır mı??

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,136
İsim
Hacı
RX 6600 alıyorsanız, hangi marka model olduğu farketmeksizin alınır. Kart fazla ısınmadığı için hepsi serin çalışıyor zaten.
Yani alabilirsiniz.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Soru başlıktaki gibi çoğu kişi f/p demiş. bir kısım çok ısınıyor bir kısım ise serin çalışıyor demiş. oc yapmaya pek uygun olmayan kart diyenlerde var ben sadece kendi driverinde ayarlarıyla uğraşacam sizce alınır mı??
6600 msi mech modelini kullanıyorum saatlerce oyun oynuyorum 60 dereceyi geçtiğini hiç görmedim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eagle normalde iyi bir seri değil ama RX 6600 için 3 fanı olması bile onu en iyi soğutmalardan biri yapıyor, buz gibi o kart 😀

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
eagle kötü bende 3060 eagle var tırt baya asırı ısınıyo ısınmıyo diyen eskiden 100 derece laptop kullananlardır

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
kanka ben vivendeep hazır sistem içinde 3 fanlı eagle rx6600 aldım. çoğu kişi amd kart alma watmann falan yersin ısınır falan demişti. hatta eagle sersinin otomatik fan devirlerinde ısındığını bende biliyorum. 2 hafta kullandık hiçbir problem yaşamadık. hava sıcak olduğu için ben manuel fanları %80e çekip kullandım gpuda 60 derece hotsportta 78 derecelerede gezdi hep. kullanırken ama problem tespit ettik fanlarda takırtı tukurtu gibi ses çıkarıyordu %80 fan devrinde. ürünü itopyaya garantiye yolladım büyük ihtimal fanları değiştirecekler ben memnunum ya rx 6600den watmann ısı değerleri üzer diyordum ama yok fan devrini falan ayarlarsan üzmüyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ben vivendeep hazır sistem içinde 3 fanlı eagle rx6600 aldım. çoğu kişi amd kart alma watmann falan yersin ısınır falan demişti. hatta eagle sersinin otomatik fan devirlerinde ısındığını bende biliyorum. 2 hafta kullandık hiçbir problem yaşamadık. hava sıcak olduğu için ben manuel fanları %80e çekip kullandım gpuda 60 derece hotsportta 78 derecelerede gezdi hep. kullanırken ama problem tespit ettik fanlarda takırtı tukurtu gibi ses çıkarıyordu %80 fan devrinde. ürünü itopyaya garantiye yolladım büyük ihtimal fanları değiştirecekler ben memnunum ya rx 6600den watmann ısı değerleri üzer diyordum ama yok fan devrini falan ayarlarsan üzmüyor.
bende aynı sıstemı aldım birkaç şey ekleyerek hiçbir sorun yasamadım oc yapmadım standart ayarlarla ısısı gayet iyi.

Top Bottom