Neler Yeni

Gigabyte Waterforce X360 H. O. G. O.?

H. O. or G. O.

• H. O.

• G. O.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
O kadar da değil, Tp testi var, FX 9590 soğuyordu bu mu soğumyacak

500W harcayan bir işlemci ne kadar soğuyabilir tartışılır. Zaten TP MSI K360 ile 90 üstü sıcaklıklar gördü.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,334
İsim
Hakan
500W harcayan bir işlemci ne kadar soğuyabilir tartışılır. Zaten TP MSI K360 ile 90 üstü sıcaklıklar gördü.
500W harcamıyor ki, PL2 de 230-300W arası, K360 ile diğer MSI soğutucu arası pek fark yok

• Üzgün
Reaksiyonlar: PROZ

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
500W harcamıyor ki, PL2 de 230-300W arası, K360 ile diğer MSI soğutucu arası pek fark yok
Thermal velocity ile rahatça geçer 230W' ı. PL değerleri anca laptoplarda bir şey ifade ediyo bence. Genelde PL' yi aşıyolar çünkü masaüstü K işlemciler.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Üst seviye 360mm AIO pompalar ile 98 derece görüyordu en son. Bana kalırsa soğutamazlar.
Ya şu yargıyı bir aşın...
Arkadaş işlemci yükte soğumuyor evet, ona okeyim de ; sen bu işlemciyi sabah akşam stres testinde tutmaya mı alıyorsun? Maksimum render için kullanırsın, onda da zaten crashsiz halledersin işini, ve testteki kadar da asla ısınmaz. ÇÜNKÜ O KADAR GÜÇ ÇEKMEZ. Onun dışında yapacağın maksimum şey oyun. Oyun sıcaklıklarına bir bakın Allah aşkına, 240mm ile bile rahat rahat düşük sıcaklıklarda çalışabiliyor.

Hem stres testindeki sıcaklığın elde ediminde de ben AMD işlemcilerle tıpatıp aynı komutların çalıştırıldığından emin değilim.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Ya şu yargıyı bir aşın...
Arkadaş işlemci yükte soğumuyor evet, ona okeyim de ; sen bu işlemciyi sabah akşam stres testinde tutmaya mı alıyorsun? Maksimum render için kullanırsın, onda da zaten crashsiz halledersin işini, ve testteki kadar da asla ısınmaz. ÇÜNKÜ O KADAR GÜÇ ÇEKMEZ. Onun dışında yapacağın maksimum şey oyun. Oyun sıcaklıklarına bir bakın Allah aşkına, 240mm ile bile rahat rahat düşük sıcaklıklarda çalışabiliyor.

Hem stres testindeki sıcaklığın elde ediminde de ben AMD işlemcilerle tıpatıp aynı komutların çalıştırıldığından emin değilim.

Ne olursa olsun ben bu konuda pimpirikliyim. Yüksek sıcaklık gördüğümde rahat olamıyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ne olursa olsun ben bu konuda pimpirikliyim. Yüksek sıcaklık gördüğümde rahat olamıyorum.
Olma sayın arkadaşım ne diyeyim...
O yüksek sıcaklıklara ulaştığı testlerdeki yüke yüzde olarak renderda da ulaşacağı, aynı Watt değerlerinde güç çekeceği anlamına gelmiyor. 1 saat sadece editlenmiş video export etsen bile adamakıllı 90 görmezsin konu sahibindeki soğutucuyla.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Olma sayın arkadaşım ne diyeyim...
O yüksek sıcaklıklara ulaştığı testlerdeki yüke yüzde olarak renderda da ulaşacağı, aynı Watt değerlerinde güç çekeceği anlamına gelmiyor. 1 saat sadece editlenmiş video export etsen bile adamakıllı 90 görmezsin konu sahibindeki soğutucuyla.

Konu sahibi benim🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,731
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom