Neler Yeni

Gigabythe b450 h2s ram slotunu kapatmayacak soğutucu önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bayram
Bütçe
1000
Sıvı soğutucu mu almalıyım yoksa hava soğutucu mu almalıyım hangisi en az risklidir oc yapmayı düşünüyorum işlemcim r5 3600 https://www.hepsiburada.com/arctic-...ar-acfre00055a-p-HBV00000O5Y9N?magaza=Poltech

Bu hava soğutucuyu gördüm almalı mıyım silverston sıvı soğutucu öneren çok olmuş ml 240l almayı düşünüyordum foruma bakınca vazgeçtim sesten çok şikayet var aslında hava soğutucu almak istiyorum ama yeterli olur mu acaba hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
overclock yapmayı düşünüyorsanız sıvı soğutucu önerimdir

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Peki hangi markanın hangi soğutucusunu almalıyım kullandığınız memnun olduğunuz ve sıkıntı çıkartmaz dediğiniz bir ürün var mı
Ben şahsen nzxt kraken x52 kullanıyorum fanlarını artic fanlar ile değiştirdim gayet memnunum ama Türkiyedeki fiyatları yüksek biraz

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
Peki hangi markanın hangi soğutucusunu almalıyım kullandığınız memnun olduğunuz ve sıkıntı çıkartmaz dediğiniz bir ürün var mı
tek fanlı sıvı soğutma almak yerine hava soğutma almak daha mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek fanlı sıvı soğutma almak yerine hava soğutma almak daha mantıklı bence
Çift fanlı almak istiyorum tek fanlı almam sıvı soğutucu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şahsen nzxt kraken x52 kullanıyorum fanlarını artic fanlar ile değiştirdim gayet memnunum ama Türkiyedeki fiyatları yüksek biraz
Peki 1bin tlyi çok aşmicak güzel bir sıvı soğutucu var mıdır

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Çift fanlı almak istiyorum tek fanlı almam sıvı soğutucu

Peki 1bin tlyi çok aşmicak güzel bir sıvı soğutucu var mıdır
silverstone u öneriyolardu hocam

240mm den aşağı almayın
ses sorunu hakkında bilgim yok malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
silverstone u öneriyolardu hocam

240mm den aşağı almayın
ses sorunu hakkında bilgim yok malesef
Evet bende baya gördüm öneren var ilk defa alıcam emin olamıyorum artic freezer ıı 240 öneren de var pişman olmayacağım bişey almak istiyorum

Sıvı soğutucu mu almalıyım yoksa hava soğutucu mu almalıyım hangisi en az risklidir oc yapmayı düşünüyorum işlemcim r5 3600 https://www.hepsiburada.com/arctic-...ar-acfre00055a-p-HBV00000O5Y9N?magaza=Poltech

Bu hava soğutucuyu gördüm almalı mıyım silverston sıvı soğutucu öneren çok olmuş ml 240l almayı düşünüyordum foruma bakınca vazgeçtim sesten çok şikayet var aslında hava soğutucu almak istiyorum ama yeterli olur mu acaba hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
https://www.vatanbilgisayar.com/fri...ring-rgb-fanli-600w-midt-atx-gaming-kasa.html

Kasam bu sığar herhalde 240mm sıvı soğutucular öyle değil mi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Evet bende baya gördüm öneren var ilk defa alıcam emin olamıyorum artic freezer ıı 240 öneren de var pişman olmayacağım bişey almak istiyorum
görünüş olarak sizi rahatsız etmeyecekse artic marka önerimdir

fanlarından aşırı randıman alıyorum
gayet memnunum fanlarından

sıvı soğutucusu da iyidir muhtemelen hocam
iyi bi araştırma yapmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bayram
görünüş olarak sizi rahatsız etmeyecekse artic marka önerimdir

fanlarından aşırı randıman alıyorum
gayet memnunum fanlarından

sıvı soğutucusu da iyidir muhtemelen hocam
iyi bi araştırma yapmak lazım
İkisinin arasında kaldım bende napcam bilmiyorum hangisini almalıyım almışken rgb de almak istiyorum hoş durması açısından

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İkisinin arasında kaldım bende napcam bilmiyorum hangisini almalıyım almışken RGB de almak istiyorum hoş durması açısından
evet artic bi tık gösterişsiz duruyor
ama soğutması iyidir diye düşünüyorum

karar sizin estetik de önemli tabii

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

https://www.teknobiyotik.com/arctic...nli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00046a.html Önerim bu yönde olacaktır çünkü anakartın Argb girişi bulunmadığı için anakart üzerinden kontrol edemezsin. Ama tuşlar ile kontrolcüden kontrol ederim dersen pf240 alabilirsin.
Birde attığın hava soğutma threadripper işlemciler için üretilmiş bir soğutucu yani am4 sokete uyum sağlamayacaktır.

Top Bottom