Neler Yeni

giriş-orta seviye ekran kartları üretilirmi

aLoNeDarK33

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar ben sistemi full dizdim ama en son ekran kartı kaldı ve ben rx 580 yada rx 570 almayı düşünüyorum (uygun fiyatlı olursa 1650 yada 1650 süper de olur) ama bu kartlar şuanda 7k 8k altına hiç bir yerde yok , yeni stoklar gelirken bu kartlarda üretilirmi acaba yada fiyatları eskiden olduğu gibi 1400 1500 tl ye düşermi düşmezse bu durumda ne yapmam lağzım , en son ekran kartı kaldı benimde elimde eski kasadan kalma bi radeon hd 4670 var ama biliyorsunuzki o kart eski oyunları 720p de zar zor açıyor yani bitek görüntü verebilecek bir kart şimdilik onunla idare etmem lağzım sizce bu durumda ne yapılabilir

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
merhaba arkadaşlar ben sistemi full dizdim ama en son ekran kartı kaldı ve ben rx 580 yada rx 570 almayı düşünüyorum (uygun fiyatlı olursa 1650 yada 1650 süper de olur) ama bu kartlar şuanda 7k 8k altına hiç bir yerde yok , yeni stoklar gelirken bu kartlarda üretilirmi acaba yada fiyatları eskiden olduğu gibi 1400 1500 TL ye düşermi düşmezse bu durumda ne yapmam lağzım , en son ekran kartı kaldı benimde elimde eski kasadan kalma bi radeon hd 4670 var ama biliyorsunuzki o kart eski oyunları 720p de zar zor açıyor yani bitek görüntü verebilecek bir kart şimdilik onunla idare etmem lağzım sizce bu durumda ne yapılabilir
Biraz zor şu anda.
2.elden alabilirsin.
Ucuza satanlar var.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz zor şu anda.
2.elden alabilirsin.
Ucuza satanlar var.
bende 2.el almak isterdim ama biliyorsunuzki rx 570 ve 580 mining yapılınca baya kâr elde ettiriyor o yüzden mining yapılmadığının garantisini alamam kimseden bende almaya korkuyorum 2.elden (kartı sadece 1 ay bile miningde kullansan gerçek hayatta nerdeyse 6 7 ay kullanılmış oluyor)

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bende 2.el almak isterdim ama biliyorsunuzki rx 570 ve 580 mining yapılınca baya kâr elde ettiriyor o yüzden mining yapılmadığının garantisini alamam kimseden bende almaya korkuyorum 2.elden (kartı sadece 1 ay bile miningde kullansan gerçek hayatta nerdeyse 6 7 ay kullanılmış oluyor)
Biliyorum o yüzden test edip alacaksınız.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Biliyorum o yüzden test edip alacaksınız.
keşke miningde kullanılmışmı diye anlaşılsa ama işin kötü tarafıda anlaşılamıyor olması belki adam 1 2 ay kullandı mining için ondan sonra gitti kazımı iptal etti ve öyle satıyor (1 2 ay kullanımdan yorulduğu belli olmuyor ama kullanılmış genede)

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
giriş seviye ekran kartını sıfır almak mantıklı gelmiyor. bunun yerine 2. el bir ekran kartı alabilirsiniz

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
keşke miningde kullanılmışmı diye anlaşılsa ama işin kötü tarafıda anlaşılamıyor olması belki adam 1 2 ay kullandı mining için ondan sonra gitti kazımı iptal etti ve öyle satıyor (1 2 ay kullanımdan yorulduğu belli olmuyor ama kullanılmış genede)
Furmark testine sokarsanız anlarsınız.
8X MSAA , 1080P , Fullscreen test isteyeceksiniz satıcıdan.
Sıcaklık iyiyse sıkıntı yoktur. :)
Sıcaklık uçuyorsa bil ki o ekran kartı mining için kullanılmıştır.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
giriş seviye ekran kartını sıfır almak mantıklı gelmiyor. bunun yerine 2. el bir ekran kartı alabilirsiniz
bende 2.el alabilirim ama rx570 ve 580 çok riskli kartlar yani mining yapılmama ihtimali nerdeyse yok ve mining yapıldığıda belli olmuyor tamamen satıcının yalan söyleyip söylemediğiyle alakalı o yüzden almak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furmark testine sokarsanız anlarsınız.
8X MSAA , 1080P , Fullscreen test isteyeceksiniz satıcıdan.
Sıcaklık iyiyse sıkıntı yoktur. :)
Sıcaklık uçuyorsa bil ki o ekran kartı mining için kullanılmıştır.
benim bildiğim 1 yada 2 ay kazımda sonuçlar sıfır ile aynı çıkıyor bu yüzden tam anlaşılmaz diye biliyorum sizin bi bilginiz varmı

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
.
bende 2.el alabilirim ama rx570 ve 580 çok riskli kartlar yani mining yapılmama ihtimali nerdeyse yok ve mining yapıldığıda belli olmuyor tamamen satıcının yalan söyleyip söylemediğiyle alakalı o yüzden almak istemiyorum
Gtx 970 veya 1060 6 gb da bakabilirsiniz.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bildiğim 1 yada 2 ay kazımda sonuçlar sıfır ile aynı çıkıyor bu yüzden tam anlaşılmaz diye biliyorum sizin bi bilginiz varmı
Bazı ayarları yaparsanız karta hiçbir şey olmuyor.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Gtx 970 veya 1060 6 gb da bakabilirsiniz.
evet onlarda güzel kart ama ben 2.elde orta seviye kartını miningde kullanmayıp satan birisi olduğunu sanmıyorum ve minig yapılmışmı anlaşılmıyor programlarla bile (1 yada 2 ay miningde kullanılsa sonuçlar gene aynı ve kart gene ısınmıyor)

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
evet onlarda güzel kart ama ben 2.elde orta seviye kartını miningde kullanmayıp satan birisi olduğunu sanmıyorum ve minig yapılmışmı anlaşılmıyor programlarla bile (1 yada 2 ay miningde kullanılsa sonuçlar gene aynı ve kart gene ısınmıyor)
aslında az bi süre mining yapmak karta aşırı derecede yüksek hasar vermez diye düşünüyorum. ama yinede malı alacak kişi sensin, sen bilirsin

aLoNeDarK33

80+ Bronze
aslında az bi süre mining yapmak karta aşırı derecede yüksek hasar vermez diye düşünüyorum. ama yinede malı alacak kişi sensin, sen bilirsin
dediğin gibi kısa süreler kartı yıpratmaz ama benim öğrendiğim kadarıyla bir kartı 1 ay miningde kullanmak normal kullanım yada oyun oynamada 6 aya falan denk geliyormuş yani 1 ay mining 6 aylık normal kullanım ömrünü götürüyormuş

Top Bottom