Neler Yeni

Instagram gizli hesaptaki fotoğraflara bakmak mümkünmü?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
aynen öyle mesela 90 gizli hesap seçenekli kişiyi takip edip o hesapla uygulamaya giriş yaparsan, o 90 kişinin verilerine uygulamayı kullanan herkes erişiyor, günlük bir hak veriyorlar sınırsız hakkı da paralı satıyorlar, iyi taktik.
Evet, ilk başta yarım kalmıştı yanlışlık ile gönderdim şimdi tekrardan düzenledim. Bende merak ettiğim için bir kaç uygulamaya göz attım. Fake hesap kullanımlarınızı azaltmak içinde hesabının en az 50 takip edileni ve 50 takipçisi olması gibi şartlar konulmuş. Çok mantıklı sistem fakat kullanıcı için değil. :)

real1ty

80+ Bronze
Lili sitesinden görebilirsiniz. 2-3 ayda bir 200-300 tane yabancı hesap takip atıyor sonra teker teker cıkabiliyorsun. Telefona uygulamasını indirmeyin, güvenli değil. Ama web sitesinde bir problem görmedim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Lili sitesinden görebilirsiniz. 2-3 ayda bir 200-300 tane yabancı hesap takip atıyor sonra teker teker cıkabiliyorsun. Telefona uygulamasını indirmeyin, güvenli değil. Ama web sitesinde bir problem görmedim
Hiçbiri güvenli değil. Para tuzağı, gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Mümkün ama güvenli değil tehlikeli. Ayrıca hesabın kullanıcısı anlarsa başın belaya girebilir belki.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
sitenin ismi postegro, fake hesapla girip istediğin herkesim 3içeriğine günlük ücretsiz bakabilirsin.Tek şart o siteyi kullanan bir takipçisi olmas,çoğunlukla oluyor

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Havuz mantığı ile çalışan uygulamalar aracılığı ile mümkün. Fakat o tarz uygulamaları kendi hesabınız ile kullanırsanız hesabınızı büyük tehlikeye atmış olursunuz.
Aynen siz o havuz tarzı uygulamaya kayıt olursanız sizin profilinizi de o uygulamadan görebilirler

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,037
Üyeler
165,108
Son üye