Neler Yeni

Gizli sekmede bir şey aradığımda Captcha çıkıyor!

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
bende de çıkıyordu ama artık gelmiyor. Pc geçmişinde ne bulacaklarsa artık her girdiğim yeri yasaklıyorlar
Modemi tekrar resetlemeyi düşünüyorum ya.
Genelde ekşi ve incide konu okurken kullanıyorum. Leş mizahıyla konuyu oradan oraya saptırmaya çalışan arkadaşlar umarım anlamıştır.

Umut0526

80+ Silver
Modemi tekrar resetlemeyi düşünüyorum ya.
Genelde ekşi ve incide konu okurken kullanıyorum. Leş mizahıyla konuyu oradan oraya saptırmaya çalışan arkadaşlar umarım anlamıştır.
bence modemle bir alakası yok ama gitti artık. Beni de sinir ediyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar ne zaman gizli sekmeden bir şey aramak istesem captcha güvenlik uyarısı çıkıyor. Resimleri seçmeden geçemiyorum. Modemi resetledikten sonra oldu, nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar niye gülüyorsunuz benim için önemli bu
Cinsel içerikli şakalarınızı kendinize saklarsanız sevinirim. Bunlara en son 12 yıl önce gülüyorduk.
Modemi resetle modem arayüzünden tekrar kurulum yap.Duzelir.Bu arada ne kadar gizli sekmeden girsende modem de girdiğin her site her türlü gözükür. Bir de sitelere çok girme zararlı radyasyon falan yayıyor

• Beğen

robin

80+ Silver
gizli sekme esprisi yapanlara
1615108808367.png

bunu yapmak istiyorum.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Modemi resetle modem arayüzünden tekrar kurulum yap.Duzelir.Bu arada ne kadar gizli sekmeden girsende modem de girdiğin her site her türlü gözükür. Bir de sitelere çok girme zararlı radyasyon falan yayıyor
Ekşi sözlükte okuduğum şeylerin ve genelde internette aradığım capslerin çıkmaması için kullanıyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gizli sekme esprisi yapanlara
Alıntıyı görüntüle
bunu yapmak istiyorum.
Samimi olduğum insanlar yapınca anlarım da, tanımadığım adam gelmiş bana beddua ediyor. Uğraştığımız tiplere bak.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ekşi sözlükte okuduğum şeylerin ve genelde internette aradığım capslerin çıkmaması için kullanıyorum. Teşekkürler.
Yok hocam ben radyasyon var diye şey ettim

• Hahaha

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Senden bahsetmiyorum. Profilime girip en üstteki mesaja bak anlarsın.
Yani hocam nasipte varsa olur nasıl kısmet bu işler kısmette nasip olur nasipte kısmet olur seni sevmişse sevmiştir sevmemişse sevmemişdir

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yani hocam nasipte varsa olur nasıl kısmet bu işler kısmette nasip olur nasipte kısmet olur seni sevmişse sevmiştir sevmemişse sevmemişdir
DanoRobot Elmas o.O2
Olay o değil, kendini bilmezce konuşması.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler