Neler Yeni

Gizli sekmeyi Vpn ile kullanmak ilerde başımıza iş getirir mi?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
VPN sizi başkasının cihazı üzerinden aktarır. Cihaz sahibi istediği veriye ulaşabilir ve sizin ruhunuz duymaz. Bu verileri nerelerde kullanır?
Sosyal mühendislik işlerinde. (Siyasi yönlendirme, ürün pazarlama, toplumsal manipülasyon, ....)

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Semih Kandıraz
VPN sizi başkasının cihazı üzerinden aktarır. Cihaz sahibi istediği veriye ulaşabilir ve sizin ruhunuz duymaz. Bu verileri nerelerde kullanır?
Sosyal mühendislik işlerinde. (Siyasi yönlendirme, ürün pazarlama, toplumsal manipülasyon, ....)
Biliyom ama yinede kullanıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

:)

TİTAN.

80+ Platinum
Bişe olmaz galiba ya düşündümde onca milyonlarca kişinin goole geçmişini tutacak değiller adamın biri instagramda hepsi gözüküyor demişti ne kadar doğru bilmem ama
Evet internette yaptığın her şey gözüküyor
Arkanda her zaman iz bırakırsın ama incelendiğini düşünmüyorum herhangi bir sorun olmazsa

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
gizli sekme kullanımı sadece aynı bilgisayarı kullanan kişilerin ne yaptığınızı görmesini engeller fakat verileriniz yine toplanmaya devam edilir
ben şu an olmasa da bundan bi 10 15 yıl sonra girdiğimiz o sitelerin bize sorun çıkartacağını düşünüyorum

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Semih Kandıraz
gizli sekme kullanımı sadece aynı bilgisayarı kullanan kişilerin ne yaptığınızı görmesini engeller fakat verileriniz yine toplanmaya devam edilir
ben şu an olmasa da bundan bi 10 15 yıl sonra girdiğimiz o sitelerin bize sorun çıkartacağını düşünüyorum
Normalde bende girmiyordum fakat birsey olmuyor falan dediler bi de üstüne üstlük asker mesleğine gidecek abim dedi bunun üstüne bende kullandım normalde Tor + Vpn kullanıyordum işimi sağlama alayım diye lakin aşırı yavaş oluyordu.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Normalde bende girmiyordum fakat birsey olmuyor falan dediler bi de üstüne üstlük asker mesleğine gidecek abim dedi bunun üstüne bende kullandım normalde Tor + Vpn kullanıyordum işimi sağlama alayım diye lakin aşırı yavaş oluyordu.
lan yok olm msü de falan sıkıntı çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom