Turknet ile Discord'a giremiyorum

kardeşim neyi anlamıyorsun onu anlamadım denetim masasına giricen yapıcan
Ben sana diyorum ki discord uygulamasının masaüstünü mü kullanıyorsun yoksa tarayıcı ile mi giriyorsun, sen bana ayarlardan nereden yapacağımdan bahsediyorsun.
Tarayıcı ile giriş yapabiliyor, uygulama ile kullanamıyorsan bu ayarları yapmama gerek yok. Vereceğin cevap çok basit
Masaüstü uygulama kullanıyorum veya tarayıcı ile giriyorum.
Ayarlarla veya nasıl yapılacağı ile ilgili bir sorum yok. O yüzden diyorum ya anlamıyorsun ya anlatamıyorum.

Ben sana diyorum ki discord uygulamasının masaüstünü mü kullanıyorsun yoksa tarayıcı ile mi giriyorsun, sen bana ayarlardan nereden yapacağımdan bahsediyorsun.
Tarayıcı ile giriş yapabiliyor, uygulama ile kullanamıyorsan bu ayarları yapmama gerek yok. Vereceğin cevap çok basit
Masaüstü uygulama kullanıyorum veya tarayıcı ile giriyorum.
Ayarlarla veya nasıl yapılacağı ile ilgili bir sorum yok. O yüzden diyorum ya anlamıyorsun ya anlatamıyorum.
2 türlü de çalışıyor işte masaüstünden de girebiliyorum tarayicidanda ikisinden de açılıyor diyorum

2 türlü de çalışıyor işte masaüstünden de girebiliyorum tarayicidanda ikisinden de açılıyor diyorum
Sen bunu söylemedin ki, ben sordukça nasıl yapacağımı anlatıyorsun. Neyse, masaüstü uygulaması da çalışıyor ise denerim. Teşekkürler.

knk bende giremiyordum denetim masası ağ ve internet ağ paylaşım merkezi ethernet gir ve şu ayarları yap ipv6 ve ipv4 kısmını şunları yap ipv6 yapınca çalışacaktır

ipv4ipv6
1.1.1.3
1.0.0.3
2606:4700:4700::1113
2606:4700:4700::1003
Hocam bu değişiklikleri yapınca oyunlarda ping vs. gibi sorunlar yaşar mıyım? TT kullanıyorum onda da kullanabilir miyim bu ayarı? Bilmediğim için soruyorum yasal olarak herhangi bir sorun taşıyor mu bu değişiklik?

Hocam bu değişiklikleri yapınca oyunlarda ping vs. gibi sorunlar yaşar mıyım? TT kullanıyorum onda da kullanabilir miyim bu ayarı? Bilmediğim için soruyorum yasal olarak herhangi bir sorun taşıyor mu bu değişiklik?
yasal hiç bir sorun olmaz ve ping değeri değişmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modem arayüzünden yapabilirsin modemden modeme değişiyor dns ayarlarını bulup değiştirmen yeterli sadece pc veya telefona özel yapacaksan yüklemiş olduğum ss lere göre ilerle

yasal hiç bir sorun olmaz ve ping değeri değişmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modem arayüzünden yapabilirsin modemden modeme değişiyor dns ayarlarını bulup değiştirmen yeterli sadece pc veya telefona özel yapacaksan yüklemiş olduğum ss lere göre ilerle
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,608
Üyeler
174,899
Son üye
Bosphorus
Geri