ikiside şekil olarak alakasız ama ben olsam deatheadder v2 wireles alırdım1000 bütçem var bu ikisi arasında kaldım öneriniz nedir ?
Elim biraz büyük ama çok da değilTutuşunuz ve el ölçüleriniz nedir?
Hocam o fiyatlara çıkamıyorumikiside şekil olarak alakasız ama ben olsam deatheadder v2 wireles alırdım
hocam eğer elinize uyarsa basiliks x hyperspeed te alabilirsiniz kendim de kullanmıştım deatheadther ile aynı sensörü kullanıyorlarElim biraz büyük ama çok da değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o fiyatlara çıkamıyorum
Model I kullanıyorum tuş düzeni felan cok iyi aşırı rahat hiç terletmio ve gerçekten cok hafif elimde olduğunu unutuyorum bazen tavsiye ederim uygulamasıda gayet iyi1000 bütçem var bu ikisi arasında kaldım öneriniz nedir ?
Model ı yı kullanıyorum baya memnunum öneririm1000 bütçem var bu ikisi arasında kaldım öneriniz nedir ?
Sakın almayın, Endgame Gear XM1r çok daha iyi bir mouse.Model ı yı alacağım büyük ihtimal teşekkür ederim umarım gamer gecesinde indirime girer
hocam o kadar çıkamıyorum fiyatta max 1kSakın almayın, Endgame Gear XM1r çok daha iyi bir mouse.
Model I neden almayın diyorsunuzSakın almayın, Endgame Gear XM1r çok daha iyi bir mouse.