Görkem Ertopcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Arkadaşlar hat takılamayan oyun amaçlı kaçak tablet alırsam garanti dışında ne sorunları yaşarım ?
Hayır imei sorunu falan yaşar mıyım .*kacak tables iste ne bekliyon kacak tablete granti mı vercekle bi de
İlk önce biraz daha düzgün ve anlaşılır yazarsanız daha güzel olur, 2 arkadaş garanti konusunda bir şey dememiş zaten.kacak tables iste ne bekliyon kacak tablete granti mı vercekle bi de
Eğer tablet orijinalse sorun olmaz sadece garantisi olmazArkadaşlar hat takılamayan oyun amaçlı kaçak tablet alırsam garanti dışında ne sorunları yaşarım ?
kb hocamİlk önce biraz daha düzgün ve anlaşılır yazarsanız daha güzel olur, 2 arkadaş garanti konusunda bir şey dememiş zaten.
Sanmıyorum hocam telefonlar için geçerli galiba.Hayır imei sorunu falan yaşar mıyım .*
Yani alsam kapanma sorunları falan yaşamam değil mi ?Sanmıyorum hocam telefonlar için geçerli galiba.
Sanmıyorum, zaten o kapanma sorunu da şöyle galiba. Sadece hat kullanamıyorsun, yani sadece oyun falan oynanacak ise "bence" alınır.Yani alsam kapanma sorunları falan yaşamam değil mi ?
Hocam sende bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?Sanmıyorum hocam telefonlar için geçerli galiba.
Hocam sende de bilgi var gibiEğer tablet orijinalse sorun olmaz sadece garantisi olmaz
Bu işi yapan telefoncular vardır. Fakat telefoncular dışında bulabileceğinizi düşünmüyorum.Hocam sende bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sende de bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?.