Global tablet alınır mı ?

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Arkadaşlar hat takılamayan oyun amaçlı kaçak tablet alırsam garanti dışında ne sorunları yaşarım ?

Kaçak dediğin replikaysa kalitesinden almaya çalış,kötü olanı harbiden kötü oluyor.

kacak tables iste ne bekliyon kacak tablete granti mı vercekle bi de
İlk önce biraz daha düzgün ve anlaşılır yazarsanız daha güzel olur, 2 arkadaş garanti konusunda bir şey dememiş zaten.

Sanmıyorum hocam telefonlar için geçerli galiba.
Hocam sende bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer tablet orijinalse sorun olmaz sadece garantisi olmaz
Hocam sende de bilgi var gibi :D. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?.

Hocam sende bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sende de bilgi var gibi :D. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?.
Bu işi yapan telefoncular vardır. Fakat telefoncular dışında bulabileceğinizi düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri