Neler Yeni

Öneri GLoot Nedir ? Ne işe Yarar ? Oyundan Para Kazanmak

Avolay

80+ Gold
Gloot belli mücadelelerle para kazanmanızı sağlayan , herkes e-sporcu olsun mottosuyla yola çıkan firmadır .- .
Valorant üzerinden anlatacağım :
Öncelikle bizim işimize yarayan ve risksiz yöntem olan solo mücadeleleri yapacağız (öbürlerine katılmanızı önermem)
Get 4 kills (4 kişi öldür)--TÜM OYUN MODLARINDA-- bu mücadeleye bedavaya girebiliyoruz ve kazanırsak tek seferlik 1.64 € veriyor bu parayla sadece 1€'luk Win a match (Bir maç kazan)--Dereceli , Derecesiz-- karşılığında 1.5€ alıyoruz daha sonra elimizdeki para 2.14€ oluyor bu parayla Get 16 kills(16 kişi öldür)-Derecesiz , Dereceli-- mücadelesine giriyoruz bunu da kazanırsak 3.14€muz oluyor sürekli 16 kill mücadelesiyle para kasmak daha kolay ve risksizdir fakat çok iyi bir oyuncuysanız yine 2€ ile girilip ödülü 4.66€ olan 30 Kill mücadelesine de girebilirsiniz :)
İndirme linki : https://www.gloot.com/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sponsorları : İntel Huawei gibi büyük firmalar
Ödül.png

Son düzenleme:

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Bu aralar Valorant oynuyorum, denemek zevkli olabilir @EnverPasha "DeathMatch" girsek bile sayılıyor mu ?

Semix59

80+ Silver
@EnverPasha Peki bu olayı yapmak için hangi bilgilerimizi vermemiz gerekiyor ?

FerhatKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ferhat Karalar
Gloot belli mücadelelerle para kazanmanızı sağlayan , herkes e-sporcu olsun mottosuyla yola çıkan firmadır .- .
Valorant üzerinden anlatacağım :
Öncelikle bizim işimize yarayan ve risksiz yöntem olan solo mücadeleleri yapacağız (öbürlerine katılmanızı önermem)
Get 4 kills (4 kişi öldür)--TÜM OYUN MODLARINDA-- bu mücadeleye bedavaya girebiliyoruz ve kazanırsak tek seferlik 1.64 € veriyor bu parayla sadece 1€'luk Win a match (Bir maç kazan)--Dereceli , Derecesiz-- karşılığında 1.5€ alıyoruz daha sonra elimizdeki para 2.14€ oluyor bu parayla Get 16 kills(16 kişi öldür)-Derecesiz , Dereceli-- mücadelesine giriyoruz bunu da kazanırsak 3.14€muz oluyor sürekli 16 kill mücadelesiyle para kasmak daha kolay ve risksizdir fakat çok iyi bir oyuncuysanız yine 2€ ile girilip ödülü 4.66€ olan 30 Kill mücadelesine de girebilirsiniz :)
İndirme linki : https://www.gloot.com/

Sponsorları : İntel Huawei gibi büyük firmalar
Güvenilir mi ? tc kimlik vermen lazım filan diyorlar

Avolay

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu aralar Valorant oynuyorum, denemek zevkli olabilir @EnverPasha "DeathMatch" girsek bile sayılıyor mu ?
Geçerli oyun modları mücadelelerin altında yazar ilk bonus her şeyde oluyor ancak 1 maç kazan , 16 kill al , 30 kill al görevleri derecesiz ve derecelide oluyor :)

@EnverPasha Peki bu olayı yapmak için hangi bilgilerimizi vermemiz gerekiyor ?
Sadece e-postanla kayıt oluyorsun para çekerkenki kısmı bilmiyorum tanıdıklarım çekti ama sıkıntı yok yani :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Geçerli oyun modları mücadelelerin altında yazar ilk bonus her şeyde oluyor ancak 1 maç kazan , 16 kill al , 30 kill al görevleri derecesiz ve derecelide oluyor :)

Sadece e-postanla kayıt oluyorsun para çekerkenki kısmı bilmiyorum tanıdıklarım çekti ama sıkıntı yok yani :)
Bu biraz riskli gibi. 16 kill alınır da zor yine de. Takımda iyi oyuncular var ise sana kill kalmaz. 30 kill zaten çok zor. 1 maç kazan ise %50 %50

Semix59

80+ Silver
@EnverPasha Son bir sorum olacak. Peki bu iş uzun sürüyor mu ? 25Euro kaç günde birikir ?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd

Papara kullanarak çekebilir miyim ?,

edit: O kısmı bilmiyorum demişsiniz benim hatam oldu

Avolay

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba YOTİ denilen programdan çekiliyor o istiyormuş ama bence sıkıntı yok yabancı bir firma sonuçta ve biliniyor da :)

Bu biraz riskli gibi. 16 kill alınır da zor yine de. Takımda iyi oyuncular var ise sana kill kalmaz. 30 kill zaten çok zor. 1 maç kazan ise %50 %50
1 maç kazanı yaptıktan sonra sıkıntı olmayacak 16 killl kasacaksın full :D

Papara kullanarak çekebilir miyim ?
Önce YOTİ sonra papara Yotiye hertürlü kayıt oluyosun sanırım :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Galiba YOTİ denilen programdan çekiliyor o istiyormuş ama bence sıkıntı yok yabancı bir firma sonuçta ve biliniyor da :)

1 maç kazanı yaptıktan sonra sıkıntı olmayacak 16 killl kasacaksın full :D

Önce YOTİ sonra papara Yotiye hertürlü kayıt oluyosun sanırım :)
Görevler para ile alınıyor galiba. Alıp parayı 0' a vurmak mümkün. Ama olsun bedava para veriyor giriyon görevlere. Olmadı yeni hesap.

Avolay

80+ Gold
Görevler para ile alınıyor galiba. Alıp parayı 0' a vurmak mümkün. Ama olsun bedava para veriyor giriyon görevlere. Olmadı yeni hesap.
Aynen öyle ben de yeni başladım ilk seferde 20 kill aldım sage ile reynamız 4 killdi pho da öyle onlar yüzünden win a match yapamadım bugün arkadaşımla deneyeceğim :)

@EnverPasha Son bir sorum olacak. Peki bu iş uzun sürüyor mu ? 25Euro kaç günde birikir ?
Ödül tablosunu yükledim :)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi

ilk paranı çekince söyleyebilir misin?

Avolay

80+ Gold
Top Bottom