🔥İndirim Glorious Element Ice Mousepad 399 TL

Ben araştırdım bunu speed tarzı bir pad yalnız kullanıcılar çok hızlı kiri emdiğini ve kirlendikçe kayganlığını kaybettiğini söylemişler reddit’te bununla ilgili bir başlık var inceleyin.

Fiyatı da 2-3 aydır 400 bandı zaten bence almayın beast esporda 550ye hibrit mouse pad var daha uzun ömürlü

Ben araştırdım bunu speed tarzı bir pad yalnız kullanıcılar çok hızlı kiri emdiğini ve kirlendikçe kayganlığını kaybettiğini söylemişler reddit’te bununla ilgili bir başlık var inceleyin.

Fiyatı da 2-3 aydır 400 bandı zaten bence almayın beast esporda 550ye hibrit mouse pad var daha uzun ömürlü
6 aydır aktif olarak kullanıyorum, herhangi bir kir emmesi, deforme, yavaşlama vesaire yok bendeki üründe, neye göre demişler bilmiyorum, geceden sabaha toz tutuyor sadece onu da bezle hafifçe silip temizliyorum, bu fiyata gayet gider eğer hardpad istiyorsanız, ben şuanlık memnunum üründen.

alınmaz bu listesi göre en kötü mousepad biri ömrü kötü hem stakez 1 ay geçmede bitiriyor madem hızlı istiyorsan gidin mouse cam alın daha iyi

alınmaz bu listesi göre en kötü mousepad biri ömrü kötü hem stakez 1 ay geçmede bitiriyor madem hızlı istiyorsan gidin mouse cam alın daha iyi
399 TL'ye cam mousepad mi var hocam? Düzenli temizlik istiyor, onun dışında premium bir ürün. Bu fiyata bedava. Kumaşın üstüne cam infüzyon kaplama var; ancak özünde kumaş kendine has bir ürün. Skatez erittiğine dair hiçbir şikayet yok. En kötü mousepad çok iddialı olmuş, neye göre, kime göre?

Demek istediğim şu: Bu mousepad zamanla performans kaybediyor, yüzeyi pürüzsüzleşiyor. Skatez'leri de çabuk eritiyor. Bu yüzden bence uzun vadede parasına değmez, israf gibi geliyor. Eğer illa alacaksan yanına yedek skatez almayı da unutma. öncede kullandığım olarak söylüyorum ice hem fire . bedava verse bile kullanmam.

Aylardır bu fiyatta haberiniz olsun. Ayrıca aşınıyor bir süre sonra yavaşlıyor.

Mousepadi 3 gündür kullanıyorum premium bir mousepad sıradan değil kalitesi belli benim çok hoşuma gitti açıkcası cs 2 de flick performansı arttı uzun vadede ne olur bilemem ama steelseries qck+ dan geçtim ondan çok çok daha iyi bunu kesin olarak söyliyebilirim.

Geri