Neler Yeni

🔥İndirim Glorious Model D 750₺

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emirhan
bencede hocam aynı fikirdeyim ajazzı falan kaçıranlar için iyi fırsat
Hocam, benim için fare seçiminde kablolu ya da kablosuz olması fark etmiyor. 2000 Hz yenileme hızı kullanmayı düşünüyorum ve öncelikli kriterim ergonomik bir tasarıma sahip olması. Rekabetçi oyunlar oynadığım için performans da önemli. Bu fare sanırım 1000 Hz hız sunuyor. Apex Pro modeli daha iyi mi? Ona göre Ajazz Pro modelini de değerlendireceğim. Ancak şu an gümrükten geçer mi temuda 110 tl kredim var.

Son düzenleme:
amazonda vardı stogu yok şuanlık gelince alınır 1100 civarına geliyor kargo vesaıre stok istedim amazondan ama
Farkında mısın bilmiyorum ama yeni gümrük kurallarından sonra satışını kaldırdılar. Amazon gümrüğe takılması konusunda çok hassas olduğu için listelemiyor olabilir. Yani bir daha listelenmeme gibi bir durumu var gibi görünüyor.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Farkında mısın bilmiyorum ama yeni gümrük kurallarından sonra satışını kaldırdılar. Amazon gümrüğe takılması konusunda çok hassas olduğu için listelemiyor olabilir. Yani bir daha listelenmeme gibi bir durumu var gibi görünüyor.
o civarda o ürünler hayla kalkmamış mesela gekky g61 var azcık fıyat farkı var amazon destek hattına sordum kalkmadıgını stok gelebılecegını soyledı

Top Bottom