9ndependiet
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Hangi tasarıma ne kadar para verirsin mesela Kyloitch?500 bile vermem böyle bi tasarıma
1400 tl furylevel z1 var çok çok daha mantıklıetmez 2k ya daha güzel mouselar alınır misal zenıth pro sensor olarak daha iyi
1600 159 pro al daha iyi1400 tl furylevel z1 var çok çok daha mantıklı
Furylevel kendi üretiyor ya bi arızada ulaşabiliriz ajazz güvenemiyorum ben1600 159 pro al daha iyi
etmez 2k ya daha güzel mouselar alınır misal zenıth pro sensor olarak daha iyi
1400 tl furylevel z1 var çok çok daha mantıklı
Eli büyük olanlar ne yapacak peki bu dediğiniz mouselarla beyler1600 159 pro al daha iyi
yine buna para vermez dav3 alırdım kablosuz olmasada kablosuz gibi hissetiriyor diyor sensor tokatlıyor eskı nesıl sensore paralar boşEli büyük olanlar ne yapacak peki bu dediğiniz mouselarla beylerTemu'dan 159 Pro almıştım kaydırırken takla bile attırdığım oldu elim mousepad'e temas ediyordu çünkü.
DaV3 kablolu versiyonu bile 2.6k. Sensor işi birazcık takıntı işi. 3311 sensör de kullandım 3395 sensör de kullandım aradaki farkı kestirmek imkansıza yakın. Ki Glorious'un sensor 3311'den iyi. Para varsa DaV3 Pro alıp geçmek lazım tabii.yine buna para vermez dav3 alırdım kablosuz olmasada kablosuz gibi hissetiriyor diyor sensor tokatlıyor eskı nesıl sensore paralar boş
3k ydı zam geldi dav3 pro ya ındırım getırırse ıtopya 2 ye duserDaV3 kablolu versiyonu bile 2.6k. Sensor işi birazcık takıntı işi. 3311 sensör de kullandım 3395 sensör de kullandım aradaki farkı kestirmek imkansıza yakın. Ki Glorious'un sensor 3311'den iyi. Para varsa DaV3 Pro alıp geçmek lazım tabii.
700'e Glorious Model D kablolu versiyonunu aldık ondan alsaydın daha iyi olurdu sanki.1100tlye deathadder essential aldım hatamı ettim ya
2k gibi bir fiyat görebileceğimiz sanmıyorum yurt dışında bile pahalı bir mouse. Olur da görürsek tereddüt bile etmem zaten yıllarca DaV2 kullanmış biri olarak.3k ydı zam geldi dav3 pro ya ındırım getırırse ıtopya 2 ye duser