Şu iki seçenekten gloriousu seçen benimle daha muhattap olmasın gerçekten.Glorious Model O Minus Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Glorious Model O Minus Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GOM-WHITE ITOPYA'dawww.itopya.com
Glorious Model O Minus Siyah Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Glorious Model O Minus Siyah Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GOM-BLACK ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam MM711 aldik ama dogrumu yaptik acaba uzman görüşü alabilirmiyizŞu iki seçenekten gloriousu seçen benimle daha muhattap olmasın gerçekten.
bence alıntıladığınız mesajım açıklıyor herşeyihocam MM711 aldik ama dogrumu yaptik acaba uzman görüşü alabilirmiyiz
Aldim o zaman cooler master'i Murat kiral./bence alıntıladığınız mesajım açıklıyor herşeyi
yalnız şuan da glorious un siyah modelindr fiyat 500 TL iken MM711 in siyah modelinin fiyatı 1200 TL aradaki fiyat farkına rağmen gene de MM711 mi ? Yanıtlarsan sevinirim mouse almayı düşünüyorum hayırlı akşamlar bu arada.Şu iki seçenekten gloriousu seçen benimle daha muhattap olmasın gerçekten.
Baktim sensorlerine falan da MM711 daha iyi.yalnız şuan da glorious un siyah modelindr fiyat 500 TL iken MM711 in siyah modelinin fiyatı 1200 TL aradaki fiyat farkına rağmen gene de MM711 mi ? Yanıtlarsan sevinirim mouse almayı düşünüyorum hayırlı akşamlar bu arada.
Knk bu mouseun ederi 600 700 fln olmasi lazim indirimsiz indirim guzel alinabilir bi mousebu indirim normal mi? ve bu mouse segment olarak hangi seviyede?
Siyah setup da beyaz klavye mouse fena guzel oluyoBeyaz mouse siyah setup ta sırıtır mı?
Bayagi fark var arada, MM711'e gecilir tabii ki. Glorious'dan daha ucuz ve daha iyi.steelseries rival 300 kullanıyorum biraz eskidi bu mouse nasıl rival 300den sonra ?
Yani aradaki 700 lirayı hak eder diyorsun MM711Baktim sensorlerine falan da MM711 daha iyi.