glorious model o pro vs razer viper v2 pro

Reaksiyon skoru
2,991
Bütçe
2000
mouse almayı düşünüyorum 3 aydır bakıyorum biraz daha iyisi olsun biraz daha derken bu iki model arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz? ya da haste wireless mı alayım bu kadar para vermeden?
model o pro
v2 pro

mouse almayı düşünüyorum 3 aydır bakıyorum biraz daha iyisi olsun biraz daha derken bu iki model arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz? ya da haste wireless mı alayım bu kadar para vermeden?
model o pro
v2 pro
viper 2 ama sana önerim ninjutso sora

biraz baktım çok hoşuma gitti hocam sizce alınır mı ve 45gramda kontrol kaybı yaşanır mı?
asla bende var şuan 1 gün önce yazsaydın 1900den satıyordum tanıdıgım 1500den veriyor ama satıldı kullanıom muq öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkalı 15 gün olmadı

Viper V2 daha iyidir...

asla bende var şuan 1 gün önce yazsaydın 1900den satıyordum tanıdıgım 1500den veriyor ama satıldı kullanıom muq öneririm

çıkalı 15 gün olmadı
hmm anladım bunu alabilirim

çıkalı 15 gün olmadı
Hocam siparişini verdim sizce ne kadar sürede gelir?

Geldi mi hocam nasıl mouse? Sora için sensör şikayetleri var. Sizde sıkıntı oldu mu?
2 aydır kullanıyorum aşırı memnunum hiçbir sıkıntısı yok şuanlık. ilk başta çok hafif geliyor ama bir zaman sonra normal gelmeye başlıyor diğer mouselar ağırmış gibi oluyor.

Geri