evet sanırımHocam bir şey sorucam aldığımız bu değil mi?
Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu arada model o kablosuz başka model o minus başka mouse38 dolar yurt dısında 80 dolar sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sanırım
ciddi bir fark var mı hocambu arada model o kablosuz başka model o minus başka mouse
Aralarında çok fark var mı hocam? Normalinde neredeyse her şeyi ayarlıyabiliyordun ve şarj yüzdesini görebiliyordun bunda da olacak mı onlar? Ve normalinde bir aparat var onu taktığında tepki süresi yok denilecek kadar az oluyordu bunda da olacak mı?bu arada model o kablosuz başka model o minus başka mouse
Kitleyecektim o yüzden kitlemedim, sen yazmadan önce de şutlamıştım aslında. Şu an iyi gibi sorun yok.@B1L0 bazı arkadaşlar indirim, fare vs hakkında bilgi edinmeye çalışıyor diğer arkadaşları konudan şutlayabilirsek çok tatlı olur.
İndirim iyi bu arada arkadaşlar, bu bütçede wireless fare isteyen affetmesin.
Adamların al satına laf yapıp yatırım tavsiyesi olarak doları örnek vermen baya komik olmuş100-200 TL kâr yapıcam diye 10 tane aynısından alıyorsun senin gibi kaç kişi daha alıyor bir durup düşünse 10 tane bu mouse 10 tane öbür zımbırtı neyse hepsine verdiğin paraya dolar alsan ya da ne bileyim aklına gelen bir alternatif olacaktır elbet.Hem daha az stressli hem daha makul hemen eline geçen bir kâr söz konusu.
Ama işte bu kafayla zor buraya al sata gider mi diyen yazan bir zihniyet gerçeği ile karşı karşıyayız .Birisi arkadaşın mesajına teşekkür etmemiş birisi like atmamış .Adamlar mesajın altına hemen sırtlan gibi çörekleniyor honkk honkkk honkk
Aynen knk al sata gider fuc yeah
Yatırım amaçlı dedim.Dolar al sat demedim.Çok farklı frekanslardayız sizinle .Beni anlayan anladı.Adamların al satına laf yapıp yatırım tavsiyesi olarak doları örnek vermen baya komik olmuş