nerede var hocam goremedim1200e haste wıreless varken alınmaz hala varsa eger 1k etcek mouse degıl cunku o fıyata varsa
hb de vardı da şuan yok glbnerede var hocam goremedim
evet yokhb de vardı da şuan yok glb
1200e haste wıreless varken alınmaz hala varsa eger 1k etcek mouse degıl cunku o fıyata varsa
çok yanlış yorum kankam 950ye mis gibi mousehb de vardı da şuan yok glb
Mesaj otomatik birleştirildi:
de yıne 1000 verılmez 1300e falan 2.el xm2we alınır temız
shape farkı var hocamModel D ile O arasında ki fark nedir?
Bir de al sat yapanların elinde patlar umarım . Çok merak ediyorum kaçınız forumdan bir tane kardeşimize ufakta olsa hediye aldı veya sokak hayvanlarına mama vs bıraktı. Tabi ki de sözüm meclisten dışarı ama al sata gider mi diye de sormazsın yani bunlar yazısız kurallar o yüzden umarım elinizde patlar![]()
knk benım kullandıgım en dandık mouse dıyebılırım kablolusu bı nebze daha ıyıçok yanlış yorum kankam 950ye mis gibi mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el falan ne gerek var
Teşekkürler kardesim.
plastiği çok kaliteli be kankam bende de düz o var şuan beyazknk benım kullandıgım en dandık mouse dıyebılırım kablolusu bı nebze daha ıyı
Yok patlamazModel D ile O arasında ki fark nedir?
Bir de al sat yapanların elinde patlar umarım . Çok merak ediyorum kaçınız forumdan bir tane kardeşimize ufakta olsa hediye aldı veya sokak hayvanlarına mama vs bıraktı. Tabi ki de sözüm meclisten dışarı ama al sata gider mi diye de sormazsın yani bunlar yazısız kurallar o yüzden umarım elinizde patlar![]()
hıç degıl ya ozellıkle wırelessın kı berbat plastıgı hayatımda kullandıgım en cop mouse du sattım hemenplastiği çok kaliteli be kankam bende de düz o var şuan beyaz
rtingsde oyle demiyor amahıç degıl ya ozellıkle wırelessın kı berbat plastıgı hayatımda kullandıgım en cop mouse du sattım hemen