Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Yunus Şahin
niye kankam anlamadım

Ekipmanları kablosuza çeviriyordum. Mouse da bakıyordum Amazon'da uygun fiyatlı bir tane buldum, onu sipariş geçmiştim. Bugün teslim edildi. Şimdi de bu indirimi gördüm. Bunu alırdım bende güzel ürüne benziyormuş. Ama benim için önemli olan daha çok şarj süresi gibi detaylar. Çok da oyun için almıyorum.

MESSİx

80+
100-200 TL kâr yapıcam diye 10 tane aynısından alıyorsun senin gibi kaç kişi daha alıyor bir durup düşünse 10 tane bu mouse 10 tane öbür zımbırtı neyse hepsine verdiğin paraya dolar alsan ya da ne bileyim aklına gelen bir alternatif olacaktır elbet.Hem daha az stressli hem daha makul hemen eline geçen bir kâr söz konusu.
Ama işte bu kafayla zor buraya al sata gider mi diyen yazan bir zihniyet gerçeği ile karşı karşıyayız .Birisi arkadaşın mesajına teşekkür etmemiş birisi like atmamış .Adamlar mesajın altına hemen sırtlan gibi çörekleniyor honkk honkkk honkk 🐷🐽🐽🐽🐽
Aynen knk al sata gider fuc yeah
Al sata gider mi ganga

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Çanakçı
Vallahi satın aldım ya gaza geldim. Razer basilisk v2 kullanıyorum. Umarım pişman olmam

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Deniz
Sim card değiştirdim. İş bankası delirtti beni blokeyi kaldıramadığım için naysla alamadım

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
Uygunsuz davranış
100-200 TL kâr yapıcam diye 10 tane aynısından alıyorsun senin gibi kaç kişi daha alıyor bir durup düşünse 10 tane bu mouse 10 tane öbür zımbırtı neyse hepsine verdiğin paraya dolar alsan ya da ne bileyim aklına gelen bir alternatif olacaktır elbet.Hem daha az stressli hem daha makul hemen eline geçen bir kâr söz konusu.
Ama işte bu kafayla zor buraya al sata gider mi diyen yazan bir zihniyet gerçeği ile karşı karşıyayız .Birisi arkadaşın mesajına teşekkür etmemiş birisi like atmamış .Adamlar mesajın altına hemen sırtlan gibi çörekleniyor honkk honkkk honkk 🐷🐽🐽🐽🐽
Aynen knk al sata gider fuc yeah
paran yok diye mi ağladın

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
Screenshot_20230623_011015_Pazarama.jpg

70tl de kupon varmis nasy ile 88 iade gelir alsammi acaba

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
aldık bakalım inş üzmez

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Güldüm Tesla Model Y siparişimin teslim edilmesini bekliyorum adamım,şirket sahibiyim kendi evimde kalıyorum bir senedir.Dilersen arayayım görüntülü XD
polemiğe girmeyin indirim konusu burası

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Güldüm Tesla Model Y siparişimin teslim edilmesini bekliyorum adamım,şirket sahibiyim kendi evimde kalıyorum bir senedir.Dilersen arayayım görüntülü XD
iQ seviyen fakir kardeşim senin .d

Top Bottom