Glorious model o3 8k

ApeiroN_

80+
Reaksiyon skoru
1
8 k Hertz mouse almaya karar verdim şuandada severek kullandığım model d wireless kalitesini sevdiğim için yeni çıkan model o 3 sipariş verdim. Araştırma yaptığımda logitech süperlight ve birsürü delikli mouse var ama yinede kararı glorious ta kıldım sizce pişmanlık yaşarmıyım rgb sevdiğimden biraz böyle bir karar verdim.

Kablosuz farede RGB en gereksiz şey. Pil RGB açıkken su gibi biter. Yedek batarya sistemi olsa da, açıkçası 2-3 ışık için pillerin ömrünü kısaltmaya değmez. Alıcı ve batarya sistemi güzelmiş, ama bence özelliklere göre pahalı.

O fiyatlara MCU, sensör, tekerlerk vb. üst düzey ve kaplaması alüminyum fareler var. Bence iade edin. Yorumlarda da switchlerinin kötü olduğunu söyleyenler ve yukarıda belirttiğim gibi RGB'den dolayı sürekli pilin değiştiğini belirtenler olmuş.

Yani RGB bir kablosuz fare kullanmak zorunda kalsam, ilk işim RGB'sini de kapatmak olurdu.

2026-02-28_11-06.webp

8 k Hertz mouse almaya karar verdim şuandada severek kullandığım model d wireless kalitesini sevdiğim için yeni çıkan model o 3 sipariş verdim. Araştırma yaptığımda logitech süperlight ve birsürü delikli mouse var ama yinede kararı glorious ta kıldım sizce pişmanlık yaşarmıyım rgb sevdiğimden biraz böyle bir karar verdim.
O parayı etmez bence o mouse ,ben senin yerinde olsam Logitech Superlight 2 alırdım.

Daha iyi modeller var. Glorious MCU'yu güzel koyuyor genelde ama onun dışında tırt oluyor diğer özellikler. İade edebiliyorsanız iade edin.

Geri