🔥İndirim Glorius model d mouse 730tl

Geçenlerde Hyperx Pulsefire Haster 2 1350₺ gibi bir rakama paylaşılmıştı. Hangisi tercih edilir aradaki farka değer mi ?

Vxe bilmem ama delux alınacak bir mouse değil. Kopma anlık takılma vs. ve malzeme kalitesinde dolayı alınmaz.

Vxe bilmem ama delux alınacak bir mouse değil. Kopma anlık takılma vs. ve malzeme kalitesinde dolayı alınmaz.
Kopma ve anlık takılma 😃 mousu 1 aydır kulandım 1 kere bile olmadı anlık takılma veya kopma malzeme kaliteside iyi ?? Hatta elimde lamzu thorn var 3800tl lik mouse arada delux m800 ultrayı kullanıyorum 👍

Malzeme kalitesi dandik dediğin mousda nordic 52840 mcu ve Huano Pink Dot switch var malzeme kalitesi dandik derken neyi demek istedin ??

Ekler

• Screenshot_20240625_180157_Gallery.jpg
    Screenshot_20240625_180157_Gallery.jpg
    857.7 KB · Hit: 76
Son düzenleme:
İnternette bir çok yorum gördüm ve burada tavsiyelerine güvendiğim ibrahimck aynı sorunları yaşadığını söyledi.

Fiyatına göre iyi bir fare diyebilirim. Bir yıldan uzun süre mat olanını kullandım, ne sensör ile alakalı ne tuşlar ile alakalı bir sorun çıkmadı ve kablosu da oldukça hafif ve esnek. Sadece yan tarafları plastik yapıda olduğu için tutuş biraz zayıf kalıyor ama grip tape ile çözülebilir.

Geri