GM 20 Pro Alınır Mı?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,723
Gerek 128 GB depolaması olsun gerek 6 GB belleği olsun gerek kamerası olsun fiyatına göre bence gayet iyi gibi. Alınır mı 2200 TL'ye? Kamera ve depolama önemli olduğu için bakıyoruz bu modele.

Gerek 128 GB depolaması olsun gerek 6 GB belleği olsun gerek kamerası olsun fiyatına göre bence gayet iyi gibi. Alınır mı 2200 TL'ye? Kamera ve depolama önemli olduğu için bakıyoruz bu modele.
Özelliklerince alınabilir gibi fakat cihaz kalitesi'de önemlidir aldığınız cihaz 2 yıl garantili dense bile GM ve Reeder garantiden ücret alıyor
o zamanda garantinin anlamı yok

GM soket bozulmasıylada bilinir gm e-tab4 olsun discovery olsun kronik cihazlardır

gm telefonlar fiyatına göre iyi özellik sunuyor gibi gözükür ama aslında malzeme kalitesi hoparlör kalitesi kötü özellikle hoparlörü kolay bozuluyor

GM firmasının en iyi yaptığı 2 telefon vardır, biri GM 9 Pro diğeri ise GM 20 Pro.

Babamda 9 aydır GM 20 Pro var, çok iyi cihaz. Stabil, kamera performansı da bayağı iyi ve benim puanımı kazandı, pil performansı falan da gayet iyi. Ayrıca malzeme kalitesi de fiyatına göre gayet iyi, ısınma sorunuyla karşılaşmadım.
GM'in kötü ürünleri var evet ama GM 9 Pro ve GM 20 Pro bir istisna. Bence telefon gayette alınır. 2200 TL'ye malum yoldan Redmi Note 10S falan da bakabilirsiniz aslında, tabii TR ürünü istiyorsanız GM 20 Pro biçilmiş kaftandır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından aldığın donanımı kullanacak bir süren var
GM'de aylar içerisinde GG oluyor cihaz

Tam tersi, Samsung telefonlarda S ve Note serisi önerilir. M ve özellikle A serisinin düşük modelleri hep sorun çıkartıyor, iyice araştırırsanız görürsünüz.
Buna ek olarak GM 20 Pro'nun rakibi A02S değil, A02S giriş seviyesi bir telefon, GM 20 Pro ise orta sınıf bir telefon ve fiyatına göre Türkiye şartlarında en alınası telefon. GM'in bazı modelleri sorun çıkartıyor diye her modeli çıkartacak tabiri yok, bunu unutmayın.

Buradan da özelliklerine bakıp karar verin.

Bu kanıya nasıl vardın? General Mobile 5 Plus cihazını 2 sene kullandım ve sorun yaşamadım, Arkadaşımda GM 20 Pro var ve sorunsuz kullanıyor ve nerdeyse 1 seneye yaklaştı kullanma süresi. Çok da bilgiyi sallamamak lazım.

en azından aldığın donanımı kullanacak bir süren var
Şakaysa komik değilse daha da komik. Marka fanboyluğu yaptığınızın farkındasınız umarım. O donanımla ismi Samsung diye övdüğünüz cihaz 1 ay sonra arayüzde büyük kasma sorunları çıkartacaktır.

Bu kanıya nasıl vardın? General Mobile 5 Plus cihazını 2 sene kullandım ve sorun yaşamadım, Arkadaşımda GM 20 Pro var ve sorunsuz kullanıyor ve nerdeyse 1 seneye yaklaştı kullanma süresi. Çok da bilgiyi sallamamak lazım.
Arkadaş giriş seviyesi Samsung u övecek kadar Samsung fanboyu olduğu için sallaması gayet normal.

Şakaysa komik değilse daha da komik. Marka fanboyluğu yaptığınızın farkındasınız umarım. O donanımla ismi Samsung diye övdüğünüz cihaz 1 ay sonra arayüzde büyük kasma sorunları çıkartacaktır.

Arkadaş giriş seviyesi Samsung u övecek kadar Samsung fanboyu olduğu için sallaması gayet normal.
O zaman GM 20 Pro alıyorum sorun yoksa.

Geri