gm20 pro alınır mı??

bedirh4an

80+
Reaksiyon skoru
0
gm20 pro alınır mı?? (xiaomin note 8 falan önermeyin fiyarları çok yüksek max 2300 tl alabilirim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz baktım baya iyi özellikleri fp fhd var 48 ve 108 mp kamerası var 2100 tl ye göre iyi diğer telefonlar 720p falan oluyo ilerde sıkıntı falan çıkarırmı kullananlar yazsın pls

2450 tl ye note 9 2500 tl ye p40 lıte vs var az bütçeyi arttır 2500 tl civarı telefon al gm20 pro fiyatını haketmiyor bence

2450 TL ye note 9 2500 TL ye p40 lıte vs var az bütçeyi arttır 2500 TL civarı telefon al gm20 pro fiyatını haketmiyor bence
aga note 9 u falanda sordum onlarda fiyatı haketmiyor dediler p40 lite 3000 tl o fiyatı verecek olsam poco x3 var ve note 8 pro var ama 2100 tl ye alıcam fiyatına göre özellikleri efsane ama ilerde sıkıntı çıkarırmı diye soruyorum telefon yeni zaten öncekine göre cevaplamayın

2450 TL ye note 9 2500 TL ye p40 lıte vs var az bütçeyi arttır 2500 TL civarı telefon al gm20 pro fiyatını haketmiyor bence
ve 2100 tl ye fhd 48 mp kamera ve o depolama ram gibisinden bulman imkansız kaçakta alamam

aga note 9 u falanda sordum onlarda fiyatı haketmiyor dediler p40 lite 3000 TL o fiyatı verecek olsam poco x3 var ve note 8 pro var ama 2100 TL ye alıcam fiyatına göre özellikleri efsane ama ilerde sıkıntı çıkarırmı diye soruyorum telefon yeni zaten öncekine göre cevaplamayın

ve 2100 TL ye fhd 48 mp kamera ve o depolama ram gibisinden bulman imkansız kaçakta alamam
general mobile nin 48 mp kamerasından ne olur ahaha güldürme

Oppo a73 falan bulabilirseniz limitleriniz dahilinde alabilirsiniz

GM kötü bir marka değil ama gm 20 pek hoş bir cihazda değil. 2 yıldan fazla güncelleme vermiyorlar çıkarttıkları cihaza. Mediatek Helio P70 performansından emin değilim. Ama RAM ve depolama iyi. 4050 mah'da bataryası var. Alıcaksan çift simkartlısını al. Fiyat farkı yok zaten.

GM kötü bir marka değil ama gm 20 pek hoş bir cihazda değil. 2 yıldan fazla güncelleme vermiyorlar çıkarttıkları cihaza. Mediatek Helio P70 performansından emin değilim. Ama RAM ve depolama iyi. 4050 mah'da bataryası var. Alıcaksan çift simkartlısını al. Fiyat farkı yok zaten.
amiral gemisi olmayan android telefonların hiçbiri 2 yıldan fazla güncelleme almıyor

gm20 pro alınır mı?? (xiaomin note 8 falan önermeyin fiyarları çok yüksek max 2300 TL alabilirim)

biraz baktım baya iyi özellikleri fp fhd var 48 ve 108 mp kamerası var 2100 TL ye göre iyi diğer telefonlar 720p falan oluyo ilerde sıkıntı falan çıkarırmı kullananlar yazsın pls
çok kötü. sadece 6 gb rami ve 128 gb hsfısazı var işlemci fln kötü, yazılım garanti aynı şekilde kötü. alınmaz. yine de @Assistive i etiketliyoeum

Amiral gemisi olmayan android telefonların hiçbiri 2 yıldan fazla güncelleme almıyor.
Öylede kabul etmemek lazım çok sinir bozucu. Güncellemeleri OEM yerine Google işletim sistemi olarak verse böyle bir sıkıntı olmayacak. (Microsoft Windows gibi.)

@WarAmiral etiketlediğin için teşekkür ederim.

General Mobile isminden uzak değilseniz ve güncelleme sorun değilse alınabilir.

general mobile nin 48 mp kamerasından ne olur ahaha güldürme
fotoğraf örneklerine bakarsan görürsün 48mp bi ölçü ayrıca

marka değil ama gm 20 pek hoş bir cihazda değil.
gm20 değil pro modeli

çok kötü. sadece 6 gb rami ve 128 gb hsfısazı var işlemci fln kötü, yazılım garanti aynı şekilde kötü. alınmaz. yine de @Assistive i etiketliyoeum
knk o fiyata onu bulamazsın işte vede o hafıza ram kötü diğil

fotoğraf örneklerine bakarsan görürsün 48mp bi ölçü ayrıca

gm20 değil pro modeli

knk o fiyata onu bulamazsın işte vede o hafıza ram kötü diğil
işlemci? yazılım? garanti? malzeme garantisi. sonra üzülürsünüz ben diyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,361