Neler Yeni

Gmail yardim edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Arkadaşlar merhaba
Gmail hesabım başka oyun hesabına bağlı ve satmak istiyorum. Fakat hesapta benim numaramı silmeme rağmen şifremi unuttuma basınca benim numarama kod gönderme seçeneği çıkıyor. Hesabı satın alacak kişinin numarasini eklememe rağmen. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Mhmmd.19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Unatoğlu
Instagram
mhmmdnt34
Arkadaşlar merhaba
Gmail hesabım başka oyun hesabına bağlı ve satmak istiyorum. Fakat hesapta benim numaramı silmeme rağmen şifremi unuttuma basınca benim numarama kod gönderme seçeneği çıkıyor. Hesabı satın alacak kişinin numarasini eklememe rağmen. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Çözülürse bana da haber verir misin aynı sorun bende de var. Kurtarma telfonu numarasını telefonum yokken abimin telefonunu girdim şimdi değişirdiğim halde aynı numaraya kod gidiyor.

Semiramis41

80+ Bronze
2.bir telefondan google hesapınıza girin daha sonra güvenlik kısmında cihazlar olucak ordan cihazları yonete basın kod gelen telefonu 3 noktadan seçip oturumu kapata basın olursa yaz %100 olucak

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.bir telefondan google hesapınıza girin daha sonra güvenlik kısmında cihazlar olucak ordan cihazları yonete basın kod gelen telefonu 3 noktadan seçip oturumu kapata basın olursa yaz %100 olucak
zaten sadece adamınki var

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Arkadaşlar merhaba
Hocam numaranız silinmemiş olabilir

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
kesin cevabını veriyorum , tanımlayacağın yeni numara için veya google hesabından kaldıracağın numara için 14 güngerekiyor sonra senin telefonundan düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam numaranız silinmemiş olabilir
yok hocam adaminki gözüküyor ama benim telefonum gözükmüyor ama kod isteme yerinde benim telefonda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin cevabını veriyorum , tanımlayacağın yeni numara için veya google hesabından kaldıracağın numara için 14 güngerekiyor sonra senin telefonundan düşüyor
anladım hocam bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,163
Üyeler
167,443
Son üye
muriş
Top Bottom