Yardım GO PRO HERO 4 HALA ALINIR MI

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Hero 4 black kullandım, 3 4k bandında kullanılabilecek en iyi kamera. Artıları, görüntü kalitesi aşırı iyi, bu fiyat bandındaki diğer kameralara göre daha kullanışlı ve sağlam. Eksisi uygulaması kötü ve bataryaları eski olduğu için çabuk bitiyor. Benim 3 bataryam vardı. Bir tanesi 30 40 dk alıyordu. 1080p 30 fps çekim de. Şuan dji action 4 kullanıyorum. Daha fazla fikir istersen iletişime geç

güzeldir o :D gece çekimi lazımsa pek ihtiyacını karşılamaz ama gün içinde mükemmel bir kamera tek sorunu bataryası az dayanıyor batarya almalısın yedek
kaska güvenlik amaçlı takmak istiyorum idare eder mi yoksa hero 13 sıfır 16k hangisini almalıyım

kaska güvenlik amaçlı takmak istiyorum idare eder mi yoksa hero 13 sıfır 16k hangisini almalıyım
güvenlik olarak takıcaksan 2 k ya sjcam sj400 air al kamera dan vlog yapman zor ama kaliteli çekiyor fiyatına göre 2k fiyatı boşa masraf gopro

güvenlik olarak takıcaksan 2 k ya sjcam sj400 air al kamera dan vlog yapman zor ama kaliteli çekiyor fiyatına göre 2k fiyatı boşa masraf gopro
mikrofonu yokmuş hocam araştırdım o kamerayı mikrofon takma yeri de yoktu galiba

güvenlik için alıcaksan mice gerek yok görüntü yetiyor ama küfür vb ispatlayamazsın
hocam almışken 2 3 daha fazla verip her şeyi ispatlamak istiyorum biraz araştırdım ama fiyatlar bi tık tuzlu

hocam almışken 2 3 daha fazla verip her şeyi ispatlamak istiyorum biraz araştırdım ama fiyatlar bi tık tuzlu
almışken iyi almak mantıklı 2. elden attığınız 9 hero baya iyi rahat rahat 4k çekiyor ama çekerken ısınıyor :D 1080p 60 kare sana gayet açıklayıcı olacaktır bende 8 hero yada 12 hero düşünüyorum kaska ileride vlog vb yaparım diye şimdi sınav senesi :D malum ders yoğun

almışken iyi almak mantıklı 2. elden attığınız 9 hero baya iyi rahat rahat 4k çekiyor ama çekerken ısınıyor :D 1080p 60 kare sana gayet açıklayıcı olacaktır bende 8 hero yada 12 hero düşünüyorum kaska ileride vlog vb yaparım diye şimdi sınav senesi :D malum ders yoğun
action 4 düşünüyorum hocam

Geri