asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
İkinci el bi hero 4 almak istiyorum hala alınır mı
onların temizleri 4e bulunuyor bunda sd kart arızasıda var deniliyor otomatik hareket sensörüde yok bu devirde 8 hero altı alma onlar 8k 9k ya bulunuyorİkinci el bi hero 4 almak istiyorum hala alınır mı
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-hero-9-black-aksiyon-kamera-1246963348/detay bu nasıldır hocamonların temizleri 4e bulunuyor bunda sd kart arızasıda var deniliyor otomatik hareket sensörüde yok bu devirde 8 hero altı alma onlar 8k 9k ya bulunuyor
güzeldir o
kaska güvenlik amaçlı takmak istiyorum idare eder mi yoksa hero 13 sıfır 16k hangisini almalıyımgüzeldir ogece çekimi lazımsa pek ihtiyacını karşılamaz ama gün içinde mükemmel bir kamera tek sorunu bataryası az dayanıyor batarya almalısın yedek
güvenlik olarak takıcaksan 2 k ya sjcam sj400 air al kamera dan vlog yapman zor ama kaliteli çekiyor fiyatına göre 2k fiyatı boşa masraf goprokaska güvenlik amaçlı takmak istiyorum idare eder mi yoksa hero 13 sıfır 16k hangisini almalıyım
mikrofonu yokmuş hocam araştırdım o kamerayı mikrofon takma yeri de yoktu galibagüvenlik olarak takıcaksan 2 k ya sjcam sj400 air al kamera dan vlog yapman zor ama kaliteli çekiyor fiyatına göre 2k fiyatı boşa masraf gopro
güvenlik için alıcaksan mice gerek yok görüntü yetiyor ama küfür vb ispatlayamazsınmikrofonu yokmuş hocam araştırdım o kamerayı mikrofon takma yeri de yoktu galiba
hocam almışken 2 3 daha fazla verip her şeyi ispatlamak istiyorum biraz araştırdım ama fiyatlar bi tık tuzlugüvenlik için alıcaksan mice gerek yok görüntü yetiyor ama küfür vb ispatlayamazsın
almışken iyi almak mantıklı 2. elden attığınız 9 hero baya iyi rahat rahat 4k çekiyor ama çekerken ısınıyorhocam almışken 2 3 daha fazla verip her şeyi ispatlamak istiyorum biraz araştırdım ama fiyatlar bi tık tuzlu
action 4 düşünüyorum hocamalmışken iyi almak mantıklı 2. elden attığınız 9 hero baya iyi rahat rahat 4k çekiyor ama çekerken ısınıyor1080p 60 kare sana gayet açıklayıcı olacaktır bende 8 hero yada 12 hero düşünüyorum kaska ileride vlog vb yaparım diye şimdi sınav senesi
malum ders yoğun