Hidro Dinamik
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dediğimin tersi bir şey var mı videoda? Video genel olarak firmaların detoks ilacı diye gösterdiği ürünleri hedef almış.
Video sonunda işe yarıyor gibi görünenlerin etkileri kısa vadeli diyor. Detoks, diyet ve sporla verilen ödem, spor veya diyet bozulduğunda geri alınır. Verilen ödem hem hantallığı alacaktır hem motive edecektir.
Evde uygulayabileceğiniz basit detokslardan hiç denediniz mi? Denediyseniz hangisi söyler misiniz?
Açıklama bile yapmadan video atmanızı saygısızlık olarak görüyorum. Bu davranışınızda hızlı ödem atmayla ilgili bir şey bilmediğinizi veya deneyimlemediğinizi, sadece takip ettiğiniz kanalın video başlığına göre hareket ettiğinizi düşündürüyor. Zira videoyu dikkatlice dinlemiş olsaydınız yine bu tarz bir davranış sergilemezdiniz.
Ben detoks yağ yaktırır demedim ödemi hızlı atarsın dedim. Uygulanan çoğu detoksta bol su ile birlikte salatalık, nane, limon, tarçın, sirke, karanfil vb malzemeler kullanılabiliyor. Bunlar ödem atmanın yanında şekeri, tansiyonu, kolestrolü düzenleyici takviyelerdir.
Düzgün bir beslenme ve sporla birlikte önce ödemleri hızlıca vücuttan atıp 1 haftada bile 3 5 kg vermenize sağlayabilir. Tabii bu yakılan yağdan, kastan ziyade fazlalık sudur.
Son düzenleme: