Neler Yeni

Göbek eritmek ve bacaklarımın incelmesini istiyorum

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dediğimin tersi bir şey var mı videoda? Video genel olarak firmaların detoks ilacı diye gösterdiği ürünleri hedef almış.
Video sonunda işe yarıyor gibi görünenlerin etkileri kısa vadeli diyor. Detoks, diyet ve sporla verilen ödem, spor veya diyet bozulduğunda geri alınır. Verilen ödem hem hantallığı alacaktır hem motive edecektir.

Evde uygulayabileceğiniz basit detokslardan hiç denediniz mi? Denediyseniz hangisi söyler misiniz?
Açıklama bile yapmadan video atmanızı saygısızlık olarak görüyorum. Bu davranışınızda hızlı ödem atmayla ilgili bir şey bilmediğinizi veya deneyimlemediğinizi, sadece takip ettiğiniz kanalın video başlığına göre hareket ettiğinizi düşündürüyor. Zira videoyu dikkatlice dinlemiş olsaydınız yine bu tarz bir davranış sergilemezdiniz.

Ben detoks yağ yaktırır demedim ödemi hızlı atarsın dedim. Uygulanan çoğu detoksta bol su ile birlikte salatalık, nane, limon, tarçın, sirke, karanfil vb malzemeler kullanılabiliyor. Bunlar ödem atmanın yanında şekeri, tansiyonu, kolestrolü düzenleyici takviyelerdir.
Düzgün bir beslenme ve sporla birlikte önce ödemleri hızlıca vücuttan atıp 1 haftada bile 3 5 kg vermenize sağlayabilir. Tabii bu yakılan yağdan, kastan ziyade fazlalık sudur.

Son düzenleme:

oEnesQlf

80+ Silver
Sağlıklı değil. O yüzden gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlıklı değil, geri alıyorsun, Kas kaybı da cabası. Adam gibi oturaklı verin kilonuzu :D
yinede söyleyin merak ettim

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Dediğimin tersi bir şey var mı videoda? Video genel olarak firmaların detoks ilacı diye gösterdiği ürünleri hedef almış.
Video sonunda işe yarıyor gibi görünenlerin etkileri kısa vadeli diyor. Detoks, diyet ve sporla verilen ödem, spor veya diyet bozulduğunda geri alınır. Verilen ödem hem hantallığı alacaktır hem motive edecektir.

Evde uygulayabileceğiniz basit detokslardan hiç denediniz mi? Denediyseniz hangisi söyler misiniz?
Açıklama bile yapmadan video atmanızı saygısızlık olarak görüyorum. Bu davranışınızda hızlı ödem atmayla ilgili bir şey bilmediğinizi veya deneyimlemediğinizi, sadece takip ettiğiniz kanalın video başlığına göre hareket ettiğinizi düşündürüyor. Zira videoyu dikkatlice dinlemiş olsaydınız yine bu tarz bir davranış sergilemezdiniz.

Ben detoks yağ yaktırır demedim ödemi hızlı atarsın dedim. Uygulanan çoğu detoksta bol su ile birlikte salatalık, nane, limon, tarçın, sirke, karanfil vb malzemeler kullanılabiliyor. Bunlar ödem atmanın yanında şekeri, tansiyonu, kolestrolü düzenleyici takviyelerdir.
Düzgün bir beslenme ve sporla birlikte önce ödemleri hızlıca vücuttan atıp 1 haftada bile 3 5 kg vermenize sağlayabilir. Tabii bu yakılan yağdan, kastan ziyade fazlalık sudur.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Sağlıklı değil. O yüzden gerek yok.

Sağlıklı değil, geri alıyorsun, Kas kaybı da cabası. Adam gibi oturaklı verin kilonuzu :D
:D o zaman övünmemek lazımmış

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
:D o zaman övünmemek lazımmış
O kadar da değil, çelik gibi iradem var o yüzden övünebilirim sanırım :D . 1 Yıl spor yaptım spor salonunda, ama dengesiz yaptığım için 95 kiloya çıktım. Sonra Bil Bakalım Kim 2 Ayda 10 Kilo Verdi :D

Hobi olarak kilo veriyorum artık.

yinede söyleyin merak ettim
Kalori Açığını Fazla Oluşturdum Ve Her Gün Kardiyo Yaptım. 3000 Kalori Açığım Varken 1000 aldım. Yüksek Proteinli Beslensem Mük Olurdu Bir Sıkıntı Olmazdı Ben Düşük Proteinli Beslendiğim İçin Kas erimesi de yaşadım.

Ha Sorarsan Vücut Nasıl Oldu, XL T-shirtten Slim Fite Düştüm. Pantalon Belim 36'dan 30a düştü.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Bende 2 haftadır kalori açığı ile zayıflamaya çalışıyorum. 4,5 kg gitti şimdilik.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Asil
Kendi denetimlerime dayanarak söyliyim, diyet pek birşeye yaramıyor. Tam 1 yıl boyunca diyetisyenin söylediği herşeye uydum ve sonuç olarak sadece 4 kilo verdim. Diyeti bıraktığım andada verdiğim 4 kiloyu cabasıyla aldım. Diyeti soranlar olursa çok hatırlamıyorum, 5-6 yıl kadar önce yapmıştım ama hatırladığım kadarıyla mesela bir çikolata, cips vs yiyeceksem haftada en fazla 1 tane yiyordum. Bunun dışında bimde satılan kepekli elmeklerden sabah 1 dilim, öğlen 2 ve akşam 1 dilim yiyordum vs. vs.

oEnesQlf

80+ Silver
Kendi denetimlerime dayanarak söyliyim, diyet pek birşeye yaramıyor. Tam 1 yıl boyunca diyetisyenin söylediği herşeye uydum ve sonuç olarak sadece 4 kilo verdim. Diyeti bıraktığım andada verdiğim 4 kiloyu cabasıyla aldım. Diyeti soranlar olursa çok hatırlamıyorum, 5-6 yıl kadar önce yapmıştım ama hatırladığım kadarıyla mesela bir çikolata, cips vs yiyeceksem haftada en fazla 1 tane yiyordum. Bunun dışında bimde satılan kepekli elmeklerden sabah 1 dilim, öğlen 2 ve akşam 1 dilim yiyordum vs. vs.
Gittiğiniz diyetisyen kötüymüş gibi geldi bana,ben 6 ayda 24 kilo verdim diyetle.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Gittiğiniz diyetisyen kötüymüş gibi geldi bana,ben 6 ayda 24 kilo verdim diyetle.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/kilo-nasil-verilir-kilo-verme-seruevenim.751036/ Buyrun efenim rehber istemiştiniz.

Önerileriniz alayım,kas yapmak gibi bir derdim yok 2-2,5 ay gibi sürede yapabilir miyim?Bu arada çok üşengeç bir insanım,Fitnesse da gitmiyorum,gitmeme gerek var mı

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725