Neler Yeni

GOD OF WAR ALINIR MI ?

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar bilgisayarımı alalı yaklasik 1 yıl oldu genelde Valorant CS oynuyordum FPS oyunları hikaye oyunlarına başlamak istiyorum GOD OF WAR daha önce hiç oynamadım ama bir kaç kişiye sordum oyunu baya övdüler sizce GOD OF WAR serisi ile başlamak iyi olur mu oyuna o kadar para verilir mi ? Sistem özelliklerim;
Ryzen 5 5500 İşlemci
RX 6600 EKRAN KARTI
16 GB RAM 3200 MHZ
Oyunu akıcı ve rahat şekilde bu sistem de oynar mıyım ?
Keyifli Forumlar...

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Oyun suanda ne kadar bilmiyorumda güzel oyun hikayesi mekanikleri falan özellikle

Siaus

80+
Arkadaşlar bilgisayarımı alalı yaklasik 1 yıl oldu genelde Valorant CS oynuyordum FPS oyunları hikaye oyunlarına başlamak istiyorum GOD OF WAR daha önce hiç oynamadım ama bir kaç kişiye sordum oyunu baya övdüler sizce GOD OF WAR serisi ile başlamak iyi olur mu oyuna o kadar para verilir mi ? Sistem özelliklerim;
Ryzen 5 5500 İşlemci
RX 6600 EKRAN KARTI
16 GB RAM 3200 MHZ
Keyifli Forumlar...
oynarsın dostum akıcı şekilde ancak oyun baya pahalı diye biliyorum

Siaus

80+
oynarsın dostum akıcı şekilde ancak oyun baya pahalı diye biliyorum
epic games'de 899 tl, steam'de 49.99 dolar yani 1450 liraya falan geliyor ne olmuş bu fiyatlar ya..

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
Ryzen 5 5500 İşlemci
RX 6600 EKRAN KARTI
16 GB RAM 3200 MHZ
Keyifli Forumlar...
öncelikle sistemin her türlü açar ve oyun gerçekten grafik olarak fizik olarak hikaye olarak (zaten çok köklü bi seridir god of war) gerçekten sony in piyasaya sürdüğü özel oyunlardan fiyatı bi tık pahalı ama alırsanız kesinlikle değer eğer oynarım diyosanız

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ryzen 5 5500 İşlemci
RX 6600 EKRAN KARTI
16 GB RAM 3200 MHZ
Keyifli Forumlar...
Otur crack oyna boşver 1000 tl ben şahsen oyun çok özel değilse vermem ha tabi maddi durumun iyiyse karışamam birde akıcı oynatır benim 3100 6500xt ikilisi fsr ile rahatça oynatıyordu orta ayarlarda

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Harika oyundur ama fiyat fazla.Yanlış hatırlamıyorsam 560 küsüre steam key satılıyordu onu alabilirsin.

Top Bottom