Neler Yeni

God of war oynama sırası nasıldır?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Ömer alp
Arkadaşlar god of war serisini oynacağım ama ilk oyun nedir 10 15 oyun var god of war serisinin ama asıl hikayenin olduğu oyun ne yada hangisinden başlamalıyım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,263
İsim
Oğuz
Sırf hikaye için ise bunu izle geç. Sadece 2018 ve Ragnarök oyna.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Ömer alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tüm hikaye değil amacım sadece temel hikaye bir tane oyun var heralde klasikleşmiş god of war olarak bildiğimiz bide heralde ragnarök var

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,074
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar god of war serisini oynacağım ama ilk oyun nedir 10 15 oyun var god of war serisinin ama asıl hikayenin olduğu oyun ne yada hangisinden başlamalıyım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Pc iyi se emulatör sayesinde oynayabilirsin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,263
İsim
Oğuz
hocam tüm hikaye değil amacım sadece temel hikaye bir tane oyun var heralde klasikleşmiş god of war olarak bildiğimiz bide heralde ragnarök var
Videoyu izlersen God of War (2018)'e kadar olan tüm hikayeyi anlatıyor. Tüm hikaye değilse amacın videoyu izleyip 2018 ve Ragnarök oynaman yeterli.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Ömer alp
Pc iyi se emulatör sayesinde oynayabilirsin
hocam eski oyunlarında değil gözüm ana hikayede sadece temel god of war olarak bildiğimiz oyun var ya onu kastediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

2018 dediğiniz düz god of war isimli olan mı?
1745680658234.png

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Ömer alp

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,263
İsim
Oğuz
Peki o videoyu izlerken 2018 oyunu hakkında spoiler yer miyim
Hayır zaten eski serileri oynamayanlar için 2018'e kadar olan hikayeyi anlatıyor. 2018'e gelince de yaşlanmış bir şekilde farklı bir hikaye başlıyor işte.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Ömer alp
Hayır zaten eski serileri oynamayanlar için 2018'e kadar olan hikayeyi anlatıyor. 2018'e gelince de yaşlanmış bir şekilde farklı bir hikaye başlıyor işte.
hocam dediğiniz videoyu izledim oyunların tek tek wikiden özetlerinide okudum ancak anlatılan her şeyi anlamadım. temelde neler olduğunu biliyorum sadece detay bilmiyorum 2018 oyununu oynarken açık verirmiyim hikayede yoksa hepsini detaylı bilmeme gerek var mı? bu arada evreni çok büyüledi böyle bir oyun olarak bilmiyordum tanrılar değişik evrenler zart zurt sevdim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,263
İsim
Oğuz
hocam dediğiniz videoyu izledim oyunların tek tek wikiden özetlerinide okudum ancak anlatılan her şeyi anlamadım. temelde neler olduğunu biliyorum sadece detay bilmiyorum 2018 oyununu oynarken açık verirmiyim hikayede yoksa hepsini detaylı bilmeme gerek var mı? bu arada evreni çok büyüledi böyle bir oyun olarak bilmiyordum tanrılar değişik evrenler zart zurt sevdim
2018 tamamen yeni hikaye ve yeni oyun. Önceki karakterlerle bağlantılı değil. Öncesini bilmesen bile sorun değil. Eskiyi bilmek sadece karakter bağı için güzel oluyor. Kendi açımdan yıllarca PSP'de genç Kratos ile oynayıp, yeni oyunda yaşlı halini oynamak çok anlamlıydı. Video da bence açıklayıcı hazırlanmış hocam neyini anlamadın ki?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Ömer alp
2018 tamamen yeni hikaye ve yeni oyun. Önceki karakterlerle bağlantılı değil. Öncesini bilmesen bile sorun değil. Eskiyi bilmek sadece karakter bağı için güzel oluyor. Kendi açımdan yıllarca PSP'de genç Kratos ile oynayıp, yeni oyunda yaşlı halini oynamak çok anlamlıydı. Video da bence açıklayıcı hazırlanmış hocam neyini anlamadın ki?
hocam tanrı var onun tanrısı var hepsi görev veriyor o bu derken adamda hızlı anlatıyor yetişemedim birazda karmaşık. heralde o videonun finalinde yani 3. oyunda olimpusun kılıcı ile kendini öldürüyordu dünyayı sular basmıştı 4. oyunda ondan devam eder diyordum farklıymış demekki

Top Bottom