Neler Yeni

God of War oynanır mı?

Hanaz

80+ Gold
Gamepad ile oyun oynamak istiyorum hem de gamepad e alışmak için oyun arıyorum gow oynanır mı?
Şunun dadını bilenler galp atsın lan orıya deyim sen anla
Mesaj otomatik birleştirildi:

yürü la gavur uşa ne boşu
Harbi bu arada git elden ring oyna diyormuyuz sana ampülcüler gibi basladınız rdr oyna demeye

yok aga zorlanmazsın, valla gow çöp bence.
AYNEEEN AYNEEEN TPS oyunlarıda kolla rekor kırılıyor zaten vallahi rdr2 den başka oyun kültürü olmayan sıradan npclerden biri olduğuni VARsayıyorum çok iticisin

Son düzenleme:

7171132

80+ Bronze
Şunun dadını bilenler galp atsın lan orıya deyim sen anla

Harbi bu arada git elden ring oyna diyormuyuz sana ampülcüler gibi basladınız rdr oyna demeye

AYNEEEN AYNEEEN TPS oyunlarıda kolla rekor kırılıyor zaten vallahi rdr2 den başka oyun kültürü olmayan sıradan npclerden biri olduğuni VARsayıyorum çok iticisin
kanka sen daha iticisin. git tanrılarla vs at. ampul diyor bide. la ampule oy kessen vermem ama en azından iktidar herifler sen ne yapıyon .d

Sen yürü lan bebe ne anlarsın oyundan
git tanrıyla vs at kanka çok dolanma

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,706
İsim
Mert Can Ergün
kanka sen daha iticisin. git tanrılarla vs at. ampul diyor bide. la ampule oy kessen vermem ama en azından iktidar herifler sen ne yapıyon .d

Sen dolanma

Hanaz

80+ Gold

En azından 1 oyuna bağlı değilim kültürüm açık tanrılarla vs atmanın anlamını çıkaramadım ama adam gow oynanırmı diyor çıkmış rdr2 oyna gow çöp diyorsun REFLEKS olarak asıl tartışmaya meğilli bir insana dönüştürmüş

Ayrıca bende sadece elden ring oynamıyorum rdr2 yide oynadım bitirdim
Tamam çok sevmiş olabilirsin ama şu yöndende bak OYNADIN VE BİTTİ bunu başkalarıda biliyor sende bitirmemişte olabilirsin normal bir şey .

Benim ne yaptiğim seni ilgilendirmez sen git rdr2 savun kafan basmaz bizim işlere

YEMINLE İTİCİ YA

7171132

80+ Bronze
En azından 1 oyuna bağlı değilim kültürüm açık tanrılarla vs atmanın anlamını çıkaramadım ama adam gow oynanırmı diyor çıkmış rdr2 oyna gow çöp diyorsun REFLEKS olarak asıl tartışmaya meğilli bir insana dönüştürmüş

Ayrıca bende sadece elden ring oynamıyorum rdr2 yide oynadım bitirdim
Tamam çok sevmiş olabilirsin ama şu yöndende bak OYNADIN VE BİTTİ bunu başkalarıda biliyor sende bitirmemişte olabilirsin normal bir şey .

Benim ne yaptiğim seni ilgilendirmez sen git rdr2 savun kafan basmaz bizim işlere

YEMINLE İTİCİ YA
la ufacık beynin var yorma sen. yorsanda yanlış şeyler çıkarıyon. hadi bak dalgana uza. ne oynadıysan oynadın hadi la yallah arabistana.

Hanaz

80+ Gold
la ufacık beynin var yorma sen. yorsanda yanlış şeyler çıkarıyon. hadi bak dalgana uza. ne oynadıysan oynadın hadi la yallah arabistana.
Tamam kardeşim ben cevabımı aldım teşekkür ederim

CEHALET MUTLULUKTUR kardeşim sıkma canını gerisini biz düşünürüz

7171132

80+ Bronze
Tamam kardeşim ben cevabımı aldım teşekkür ederim

CEHALET MUTLULUKTUR kardeşim sıkma canını gerisini biz düşünürüz
arabistanda cahillikten başka bir şey görmezsin zaten hadi yürrü anca gidersin kardeşim diyor birde lavuk.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
Gow çok güzel bir oyundur lakin hikayesini bilmek lazım ilgini çeken bir mitoloji değilse sarar mi bilmiyorum.

The Semih

80+ Gold
Casual Story oyunu, herkes sevemez doğru, souls like oyuncuları gameplay kısmına çok söylendi bitiricilik bölümlerini sinematik olarak yapıyor oyun sana bırakmıyor. Özgür değil o konuda eski Gowlarda kullanılan timefinish özelliği olsaydı daha iyi olurdu bana göre.

Hikayesi için oynanır gamepadlede zorlanmazsın.

RDR 2 ile GOW kıyaslamayın ikisi bambaşka tür ve bambaşka gameplaye sahip tamamen kişisel zevke bağlı bir seçim. GOW 2018 de ödülü almasının en büyük sebebi sıfırdan yeni bir tecrübe sunmasıydı, RDR2 benzeri birsürü oyun olduğu için sıfırdan tecrübe sunmuyor insanlara.

Bunun kanıtıda 2022 de Gow ragnarök ile görmüşşünüzdür ilk oyunun üstüne DLC gibi oyun çıkardılar ve Elden ring gibi sıfırdan tecrübe karşısında yenildi.

Hanaz

80+ Gold
arabistanda cahillikten başka bir şey görmezsin zaten hadi yürrü anca gidersin kardeşim diyor birde lavuk.
Şuan seninde arap diye tabir ettiğin cahillerden ne farkın kaldı ?

Şuan seninde arap diye tabir ettiğin cahillerden ne farkın kaldı ?
Egonu tatmin et anca diyecek birşeyim kalmadı yazık

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Gamepad ile oyun oynamak istiyorum hem de gamepad e alışmak için oyun arıyorum gow oynanır mı?
Baltalı adamla etrafta canavar kesme sim olarak bakıyorsan oyuna yanlış bakıyorsun diyebilirim ilk 3 oyunun hikayesinin özetini dinleyip 2018 den başlayabilirsin ki güzel oyundur kendisi goty alsada o senenin gotysi rdr2 di ancak oyun geç çıktı maalesef

Casual Story oyunu, herkes sevemez doğru, souls like oyuncuları gameplay kısmına çok söylendi bitiricilik bölümlerini sinematik olarak yapıyor oyun sana bırakmıyor. Özgür değil o konuda eski Gowlarda kullanılan timefinish özelliği olsaydı daha iyi olurdu bana göre.

Hikayesi için oynanır gamepadlede zorlanmazsın.

RDR 2 ile GOW kıyaslamayın ikisi bambaşka tür ve bambaşka gameplaye sahip tamamen kişisel zevke bağlı bir seçim. GOW 2018 de ödülü almasının en büyük sebebi sıfırdan yeni bir tecrübe sunmasıydı, RDR2 benzeri birsürü oyun olduğu için sıfırdan tecrübe sunmuyor insanlara.

Bunun kanıtıda 2022 de Gow ragnarök ile görmüşşünüzdür ilk oyunun üstüne DLC gibi oyun çıkardılar ve Elden ring gibi sıfırdan tecrübe karşısında yenildi.
Alamamasının en büyük sebeplerinden biri gene çıkış tarihi oldu çünkü hype yüksekti ve (ragnarökten bahsediyorum burda) çoğu kişi goty gözüyle bakıyordu ragnaröke ki bu 2018 deki olayla birebir aynı denilebilir (ancak elden ringin şöyle bi avantajı vardı souls like türü olsada bambaşka hissettirebiliyordu) gow 2018 beni bi yerden sonra sıksa da rdr2 öyle olmadı mesela keşif kısmında daha teşvik ediciydi (kişisel olsada benim yorumum bu şekilde) ki rdr türünde oyun var demişsiniz doğrudur ancak hiçbir oyun rdr kadar kaliteli bi yapıma sahip değildi maalesef

Top Bottom