Yani FPS'ye etkisi baya bi var. Farkı %50ye çekince anlarsın 4K olması için %200 olması lazım.200 e çekersem ekran kartı şahlanmasın FPS yi ne kadar düşürür oyun testlerinde o ayarı fullüyorlarmı
Hangi kart o? Benim asus %50 fan devrinde maksimum 67 derece görüyor.Benim 6900 XT 270W çekmesine rağmen 80 dereceleri rahat görüyor ya. Kasaya sığmıyor kart, yani tam sığıyor. Geniş bir kasaya geçmem lazım. Yine de senin bu 380W değere göre iyi.
1080 e çekip o dediğin ayarı sona çekebilirim ekran kartımın harcayacağı güç düşer, Kasa önemli almışken en iyisini en donanımlısını al ilerde masraf yapma benim kasa büyük 40 cm uzaklıktayım kasadan ama grafikleri yüksek oyuna girdiğimde bacaklarıma kadar soğuğu geliyor battaniye örtüyorum o dereceBenim 6900 XT 270W çekmesine rağmen 80 dereceleri rahat görüyor ya. Kasaya sığmıyor kart, yani tam sığıyor. Geniş bir kasaya geçmem lazım. Yine de senin bu 380W değere göre iyi.
Size sormadım 80 derece demiş ya arkadaş ona dedim.1080 e çekip o dediğin ayarı sona çekebilirim ekran kartımın harcayacağı güç düşer, Kasa önemli almışken en iyisini en donanımlısını al ilerde masraf yapma benim kasa büyük 40 cm uzaklıktayım kasadan ama grafikleri yüksek oyuna girdiğimde bacaklarıma kadar soğuğu geliyor battaniye örtüyorum o derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Rog Strix 3080 12GB Eva
He tamam senin kartta 6900 xt idi herhaldeSize sormadım 80 derece demiş ya arkadaş ona dedim.
O iş oyunu oynadığın çözünürlüğe bağlı. Eğer 1080P görüntüde %200 yaparsan 4K olur. Ama zaten çözünürlük 4K iken bir de onu %200 yaparsan kart 8K görüntü işlerHocam resolution scale %200 olmadıkça 4k görmüyorsunuz oyunu.
Tam bilmiyodum onu teşekkürler warzonede %200de 4k diyordu ordan mantık yürüttüm.O iş oyunu oynadığın çözünürlüğe bağlı. Eğer 1080P görüntüde %200 yaparsan 4K olur. Ama zaten çözünürlük 4K iken bir de onu %200 yaparsan kart 8K görüntü işler
İyi ki yazdın birazdan girip deneyecektim sonra yanıyorsun fuat abi sloganları gelebilirdiO iş oyunu oynadığın çözünürlüğe bağlı. Eğer 1080P görüntüde %200 yaparsan 4K olur. Ama zaten çözünürlük 4K iken bir de onu %200 yaparsan kart 8K görüntü işler
Hocam o kart neden o kadar ısınıyorki rog eva bide benimki tuf max 67 görüyor.İyi ki yazdın birazdan girip deneyecektim sonra yanıyorsun fuat abi sloganları gelebilirdi
Ah bir bilsem ekran kartı üzerinde bir tuş oluyordu acaba o farklı bir modda mı ki yada Asusun yapay zekası Ekran kartı fan devrini yükseltmiyor MSI Afterburner ile ekran kartı fan hızı seçeneği hangisiydiHocam o kart neden o kadar ısınıyorki rog eva bide benimki tuf max 67 görüyor.
tam bilmiyorumAh bir bilsem ekran kartı üzerinde bir tuş oluyordu acaba o farklı bir modda mı ki yada Asusun yapay zekası Ekran kartı fan devrini yükseltmiyor MSI Afterburner ile ekran kartı fan hızı seçeneği hangisiydi
Bilen birinin el atması lazım şimdi Asus Rog serisini kötüleyeceğim neredesiniz Asus Rog fanlarıtam bilmiyorum
Yani FPS'ye etkisi baya bi var. Farkı %50ye çekince anlarsın 4K olması için %200 olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi kart o? Benim asus %50 fan devrinde maksimum 67 derece görüyor.