Palo DAYI 👑
80+ Gold
bende neden oyun gozukmuyor la
hatta dıger oyunlarıda gozukmuyor
hatta dıger oyunlarıda gozukmuyor
Hypercasual yapılıyor zaten TR çoğunlukla. Çalışılmaz Türkiyede. Ben Londra da çalışıyorum.Hocam ben kendi adıma konusayım, ilgi alanım olmayan şey ne kadar kolay olursa olsun başlamam, ama TR de 13 yaşında çocuklar bile Unity unreal öğrenmeye çalışıyor hepsinin amacıda para, bu oyun sektöründe işini severek yapan insan ne kadar bilmiyorum, son zamanlarda buglu oyunların çıkma sebebide bu direkt parayı düşünüyorlar, hayal gücü yok uğraş yok detaylandırma yok. Bu yüzden rockstar başyapıt diyorum.
Öyle bir şey yok. Oyunların bug olması oyun motorundan kaynaklı değil.Hocam ben kendi adıma konusayım, ilgi alanım olmayan şey ne kadar kolay olursa olsun başlamam, ama TR de 13 yaşında çocuklar bile Unity unreal öğrenmeye çalışıyor hepsinin amacıda para, bu oyun sektöründe işini severek yapan insan ne kadar bilmiyorum, son zamanlarda buglu oyunların çıkma sebebide bu direkt parayı düşünüyorlar, hayal gücü yok uğraş yok detaylandırma yok. Bu yüzden rockstar başyapıt diyorum.
Aynen yapanlarla alakalı.Öyle bir şey yok. Oyunların bug olması oyun motorundan kaynaklı değil.
Tamam belki olabilir doğrudanda oyun motoruna buglu denilmez yani. Adamlar mühendisliğini konuşturup süper ürünler yapmışlar.Aynen yapanlarla alakalı.
Yok bug olur oyun motorunda da son kullancıda olmaz geliştirme aşamasında sorun yapar anca.Tamam belki olabilir doğrudanda oyun motoruna buglu denilmez yani. Adamlar mühendisliğini konuşturup süper ürünler yapmışlar.
UE5 çok buglu, 4 daha stabil zaten UE 3 ve 4 le yapılan oyunlar piyasayı salladı zamanında şimdi 5 le çıkan oyunlar unutuluyo. Geçen fortnite 5.4 sürümüne geçmişi UE 5 aşırı cacheye yüklendiği için oyunda drop ve zeminler yüklenmiyodu.Tamam belki olabilir doğrudanda oyun motoruna buglu denilmez yani. Adamlar mühendisliğini konuşturup süper ürünler yapmışlar.
Bilmiyorum hiç kullanmadım Unreal. Unity3D daha kolay geliyor bana. Pek bug görmedim ondan ama belki kendi içinde sorunlar falan vardır lakin sistem öldüren buglar yok.UE5 çok buglu, 4 daha stabil zaten UE 3 ve 4 le yapılan oyunlar piyasayı salladı zamanında şimdi 5 le çıkan oyunlar unutuluyo. Geçen fortnite 5.4 sürümüne geçmişi UE 5 aşırı cacheye yüklendiği için oyunda drop ve zeminler yüklenmiyodu.
5000 serisi ile çıkış yapacak sanırım.
God of War Ragnarök on Steam
Kratos and Atreus embark on a mythic journey for answers before Ragnarök arrives – now on PC.store.steampowered.com
Oyun ön siparişe açılmış.
Evet baya buglu teknoloji olarak iyi fakat çok çöküyor çok saçma hatalar çıkıyor.UE5 çok buglu, 4 daha stabil zaten UE 3 ve 4 le yapılan oyunlar piyasayı salladı zamanında şimdi 5 le çıkan oyunlar unutuluyo. Geçen fortnite 5.4 sürümüne geçmişi UE 5 aşırı cacheye yüklendiği için oyunda drop ve zeminler yüklenmiyodu.