indirirken önyükleme diyor indirme bitince girerse yazarım1 gün erken erişim yazıyordu steamde alanlar için
şuna şu parayı vermek yerine lc waikikiden giyinip et döner yerim.Alıntıyı görüntüle
Oyun yarın çıkıyormuş, satın alıp almama konusunda ikilemde kaldım optimizasyon probleminden korkuyorum. Fiyatı 1700 küsür TL alıcak arkadaşlar varmı ? yada bekleyim mi almak için ne diyonuz bakalım.
Bu zorunlu olunca ne oluyor ki kanka? Bilmediğimden soruyorum. Ubisoft connect gibi bir şey mi giriş mi yapmak mı gerekiyor.PS network zorunluluğu varmış şuan almaktan vazgeçtim...
Evet 2 hesapla giriyorsun oyuna ve oyuncular buna karşı, tek platformdan giriş yapmak daha iyi, steamdan oyna dediğinde başka bir launchere atıyorsa sonuna kadar boykot edilmeli. Firmalar şımardı bu konuda.Bu zorunlu olunca ne oluyor ki kanka? Bilmediğimden soruyorum. Ubisoft connect gibi bir şey mi giriş mi yapmak mı gerekiyor.
hocam bende o tarz almayı düşünüyorum da aldığınız hesaplar bir süre sonra gidiyor mu bir de önerdiğiniz bir satıcı var mı sürekli alışveriş yaptığınız bir satıcı falan.steam hesap satan yerler var 30 40 tl.ben hep ordan alırım bir sorunla karşılaşmadım daha
bi önceki oyunda yoktuDenuvo yok dimi la var mı bilginiz? Varsa denuvo biraz zor oynarız torrentten