Beklemedeyim
Şu müzik eşliğinde amelie edit izleyip bekliyorumBen Fit hatunu bekliyorum o bedava verecek ihtiyar sen para ver
Bu nasıl bahane hocamBen aldım Steam'den, XBOX kolunu görmediği için geri iade ettim. Benden başka aynı problemi yaşayan var mu acaba ?
Bahane değil oyun hatalı. Klavye ile oynamyı sevmiyorum. 40 tane tuşa basmakla uğraşmak istemiyorum.Bu nasıl bahane hocam
Orijinal kolu görmez x360ce ile bağlanan bim kollarını görürBahane değil oyun hatalı. Klavye ile oynamyı sevmiyorum. 40 tane tuşa basmakla uğraşmak istemiyorum.
Kırılmış bile zatenKoymuyolar diye biliyorum god of war spiderman falan ilk çıktığında kırıldı direk buda kırılır
47 dakika araştırıp uğraştım.Steam gamepad ayarlarını yaptınmı direkt iade etmek nedir az araştırın olm.
gamesbazzar adli satıcı var ben hep ordan alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. üzerinden kaç ay geçmesine rağmen hesap hala aktif ve arada bitirdiğim oyunlara tekrar girip oynuyorum.hocam bende o tarz almayı düşünüyorum da aldığınız hesaplar bir süre sonra gidiyor mu bir de önerdiğiniz bir satıcı var mı sürekli alışveriş yaptığınız bir satıcı falan.
Hocam bende bi tane keşfettim RoidGames adlı satıcı. Spiderman remestared aldım sorunsuz çalışıyor sizin dediğinize de bakarım bir.gamesbazzar adli satıcı var ben hep ordan alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. üzerinden kaç ay geçmesine rağmen hesap hala aktif ve arada bitirdiğim oyunlara tekrar girip oynuyorum.
crack çı-Alıntıyı görüntüle
Oyun yarın çıkıyormuş, satın alıp almama konusunda ikilemde kaldım optimizasyon probleminden korkuyorum. Fiyatı 1700 küsür TL alıcak arkadaşlar varmı ? yada bekleyim mi almak için ne diyonuz bakalım.