rynsz
80+ Bronze
Bu işlemci ve kart ile rdr 2 orta ayarlarda 60 FPS yer yer 55 alırsın.Gtx1660ti i3 10100f 16gb ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Bu işlemci ve kart ile rdr 2 orta ayarlarda 60 FPS yer yer 55 alırsın.Gtx1660ti i3 10100f 16gb ram
Evet
Ya yanlış yazmışım steamde nereye giricemKod: etailwar
Alıntıyı görüntüle
Tr dil mevcutGtx1660ti i3 10100f 16gb ram
Evet
God of war bitirdim geçenlerde rdr ye yeni başladım açık ara rdr daha iyi cyberpunk oynamadım ama iyi bir oyun olduğunu olduğunu biliyorum, gow en pahalısı ve en parasına değmezsi aralarında rdr2+cyberpunk al derim uzun süre oyalar seni gow max 30 saatArkadaşlar Sa steam indirimi varken oyun almak istiyorum ama hangisini almalıyım aranızda oyunu alıp bitirmiş birileri varmı hangisini tercih edim rdr2 İngilizce oyüzden pek sıcak bakmıyorum cevaplarınızı bekliyorum
Steam açtıktan sonra sol alttaki bu butonlara basacaksın.Ya yanlış yazmışım steamde nereye giricem
Benim sistem High-Ultra(FSR Balanced) da 60-70 arası alıyor.Bu işlemci ve kart ile rdr 2 orta ayarlarda 60 FPS yer yer 55 alırsın.
Öyle yapim mantıklısı o gibiGod of war bitirdim geçenlerde rdr ye yeni başladım açık ara rdr daha iyi cyberpunk oynamadım ama iyi bir oyun olduğunu olduğunu biliyorum, gow en pahalısı ve en parasına değmezsi aralarında rdr2+cyberpunk al derim uzun süre oyalar seni gow max 30 saat
Hocam telefondan olmuyor dime bu bulamadım baktımda bilgisayar arızalı garantiden gelmesini bekliyorum telefondan yapıcamda bulamadımSteam açtıktan sonra sol alttaki bu butonlara basacaksın.
Alıntıyı görüntüle
Benim sistem High-Ultra(FSR Balanced) da 60-70 arası alıyor.
Arkadaş Ultra'da rahat 60+ alır.
Mobilden Chrome'a girip Steam'in internet sitesine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki linke girip kodu girebilirsiniz.Öyle yapim mantıklısı o gibi
Hocam telefondan olmuyor dime bu bulamadım baktımda bilgisayar arızalı garantiden gelmesini bekliyorum telefondan yapıcamda bulamadım
Dlc ne hocambence cyberpunk dlc de gelecek
Kalite,süreklilik bu oyunları deneyimlemiş arkadaşları merak ettim hangisini tercih etmeliyim diyebunların üçü de farklı kategorilerde oyunlar neye göre seçim yapacağız?
Anladım yeni konu geliyor güzel heralde cyberpunk+rdr2 yapıcam gibiPhantom Liberty