Neler Yeni

god of war torrent indirmek mantıklımı?

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
şimdi normalde mmo rpg,fps moba ve hikaye takılan biriyim uzun aradan beri hiç hikaye oyunu oynamadım sizce god of war torrent indirsemi yoksa sitelerde god of warlı topluluk hesapları var onlardanmı alsam?

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Öncelikle korsan oyuna karşı biriydim eskiden ama şu ekonomide iyi bi kaçış yolu (ben kullanmasamda). Daha önce hikayeli oyun denemediysen hiç para harcama torrent indir oyna geç.:coffee:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
şimdi normalde mmo rpg,fps moba ve hikaye takılan biriyim uzun aradan beri hiç hikaye oyunu oynamadım sizce god of war torrent indirsemi yoksa sitelerde god of warlı topluluk hesapları var onlardanmı alsam?
bilgisayar konusunda titiz biriysen geçici hesap alıp oyna eğer titiz değilsen indir torrenti oyna sonra sil ben beamng vb birsürü oyunu sarıyormu diye ilk torrent sonra steamdan indiriyorum 1-2 gün oynayıp sonra sıkılıp salacağım bir oyuna para vermek istemem

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Paran varsa al çünkü god of war fiyatına değen bir oyun yoksa direkt torrent

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar konusunda titiz biriysen geçici hesap alıp oyna eğer titiz değilsen indir torrenti oyna sonra sil ben beamng vb birsürü oyunu sarıyormu diye ilk torrent sonra steamdan indiriyorum 1-2 gün oynayıp sonra sıkılıp salacağım bir oyuna para vermek istemem
pc aldığım gibi gta5 ve büsürü oyuna 1.2 k dan fazla para verdim ve gta 5 de steamde gözüken 84 dk bende fazla yanış karar vermek istemiyorum
torrent indirmek mantıklı şuan

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
pc aldığım gibi gta5 ve büsürü oyuna 1.2 k dan fazla para verdim ve gta 5 de steamde gözüken 84 dk bende fazla yanış karar vermek istemiyorum
torrent indirmek mantıklı şuan
indir geç sağlam yerden indir indirnce virüs totalde tarat keylog yada sisteminden bilgi çeken bir virüs yoksa kullan geç bu oyunları kırmak için 3. parti yazılımlara başvuruluyor yani virüs göstermesi normal bazı anti virüslerin

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indir geç sağlam yerden indir indirnce virüs totalde tarat keylog yada sisteminden bilgi çeken bir virüs yoksa kullan geç bu oyunları kırmak için 3. parti yazılımlara başvuruluyor yani virüs göstermesi normal bazı anti virüslerin
taratım virüs gözükmüyo

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
korsana destek yok

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
dostum sana şöyle söyleyeyim neyi nerden indirceğini öğrendiğin zaman mantıklımı sorusu ortadan kalkıyor ben 6 senedir torrrenten oynarım hikayeli bütün oyunları para vermem çünkü tek oyunculu gerek yok crysiz serisi olsun metro serisi olsun god of war serisi olsun hepsini saolsun bitirdim internetim düzelincede spider man oynucam o yüzden konu başlığı cevabını verdim sadece.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
Hacı
Özelden yazın. Yardımcı olayım (!).

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
@Ferocious dostum kızgın atmışında atma sebebin şunlardan mı kaynaklı acaba millet tek oyunculu oyuna para verip bizim vermememiz mi zoruna gitti yoksa. sende 2000 nesil gibi neyin nerden indirceğini hala bilmiyor musun yoksa zorla müslüman olup dininin sana haram helal şeyini zorunlu kılındığı için mi kızgın attın merak ettim.

Top Bottom