Neler Yeni

İnceleme Godiva Hindistan Cevizli Domes İnceleme

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Moralim bozuldu incelemeyi ilk okuduğumda kesin 10 liradır dedim , 4 lira yazdı ulan nasıl 4 lira dedim mutlu oldum .
Düştüğümüz duruma bak.
Aslında bunun gramajı az olduğu için ucuz yoksa godiva çikolatalar tl olarak cidden pahalı :(

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
La çok para hediye çekiyle aldım bne
Tamam çözdüm derdini izle. Arkadaşlar godiva hindistan cevizli çekilişi yapıyorum katılım 1TL. Yeterli katılıma ulaşınca başlayacak.
20 kişi katılsa 1er tane de kendimize alırız la @LordHasan

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Çikolata inceleme serimizde vol 2 hoşgeldiniz. Yine bir godiva ama bu çok sevdiğim bir çikolatası.
Hindistan cevizli domes kesinlikle tavsiye ederim tam fiyat kalite performans. (4,26tl)
Müthiş bir şey. Yerken ilk olarak godivanın çikolata tadı geliyor çok iyi ardından içindeki hindistan cevizi tadı o da çok iyi son olarak içindeki krokan geliyor o da güzel tat ekliyor hepsi bir biriyle çok uyumlu olmuş tavsiye ederim. En az 1 kere deneyin :)

Alıntıyı görüntüle

@Mehmet
İlk defa çikolatayı duymama mı şaşırayım yoksa 4,26 olup F/P olduğunu söylemenize göre güzel olmasına gerekmesine mi şaşırayım çikolata incelemesi olmasına mı şaşırayım? Kim ne derse desin benim için G.O.A.T F/P çikolata Eti Ahenk ve Karam'dır.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hadi canım sende güldürme beni
Neden perma yedi
Sebebini bilmiyorum.
İlk defa çikolatayı duymama mı şaşırayım yoksa 4,26 olup F/P olduğunu söylemenize göre güzel olmasına gerekmesine mi şaşırayım çikolata incelemesi olmasına mı şaşırayım? Kim ne derse desin benim için G.O.A.T çikolata Eti Ahenk ve Karam'dır.
Hiç godiva yemeden karar verme :D
Gerçekten f/p tadı çok güzel

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çikolata inceleme serimizde vol 2 hoşgeldiniz. Yine bir godiva ama bu çok sevdiğim bir çikolatası.
Hindistan cevizli domes kesinlikle tavsiye ederim tam fiyat kalite performans. (4,26tl)
Müthiş bir şey. Yerken ilk olarak godivanın çikolata tadı geliyor çok iyi ardından içindeki hindistan cevizi tadı o da çok iyi son olarak içindeki krokan geliyor o da güzel tat ekliyor hepsi bir biriyle çok uyumlu olmuş tavsiye ederim. En az 1 kere deneyin :)

Alıntıyı görüntüle

@Mehmet
Godiva krokanlar C4 hocam ağızda patlıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
İlk defa çikolatayı duymama mı şaşırayım yoksa 4,26 olup F/P olduğunu söylemenize göre güzel olmasına gerekmesine mi şaşırayım çikolata incelemesi olmasına mı şaşırayım? Kim ne derse desin benim için G.O.A.T çikolata Eti Ahenk ve Karam'dır.
Karam ı bitter çikolatı yapmışlar
Tadı inanılmaz kötü normal çikolatalısı daha iyiydi 2şer 3 er yerdim şimdi 1 ısırık bile yemiyorum

Top Bottom