Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
fiyatı yüksek,onun yerine ülker çikolatalı gofret önerebilirim.
f/p
f/p
Ben hâla seviyorum hocam. Ama Eti Ahenk biraz daha tatlı gibi Karam'a göre.Karam ı bitter çikolatı yapmışlar
Tadı inanılmaz kötü normal çikolatalısı daha iyiydi 2şer 3 er yerdim şimdi 1 ısırık bile yemiyorum
Bir aralar şokta görmüştüm, Migroslarda var başka bilmiyorum benNerede satılıyor hocam? Yakınımdaki marketlerde şu ana kadar hiç fark etmedim Godiva marka çikolatayı.
Fiyat yüksek ama tadı da öyle dfiyatı yüksek,onun yerine ülker çikolatalı gofret önerebilirim.
f/p
Jett mainleyen albolojixx
Tamam hocam zaten otobüse binemiyorum otobüs parasıyla denerim bir günBir aralar şokta görmüştüm, Migroslarda var başka bilmiyorum ben
Bitter çikolatadan önce Karam'cıydımBen hâla seviyorum hocam. Ama Eti Ahenk biraz daha tatlı gibi Karam'a göre.
Tamam hocam deneyeyim, yazarım.dene bakalım merak ediyorum senin fikrini de
başlığı hindistan cevizli domates olarak okumam?Çikolata inceleme serimizde vol 2 hoşgeldiniz. Yine bir godiva ama bu çok sevdiğim bir çikolatası.
Hindistan cevizli domes kesinlikle tavsiye ederim tam fiyat kalite performans. (4,26tl)
Müthiş bir şey. Yerken ilk olarak godivanın çikolata tadı geliyor çok iyi ardından içindeki hindistan cevizi tadı o da çok iyi son olarak içindeki krokan geliyor o da güzel tat ekliyor hepsi bir biriyle çok uyumlu olmuş tavsiye ederim. En az 1 kere deneyin
Alıntıyı görüntüle
@Mehmet
Domates olarak okudum, rahatsız oldum.Çikolata inceleme serimizde vol 2 hoşgeldiniz. Yine bir godiva ama bu çok sevdiğim bir çikolatası.
Hindistan cevizli domes kesinlikle tavsiye ederim tam fiyat kalite performans. (4,26tl)
Müthiş bir şey. Yerken ilk olarak godivanın çikolata tadı geliyor çok iyi ardından içindeki hindistan cevizi tadı o da çok iyi son olarak içindeki krokan geliyor o da güzel tat ekliyor hepsi bir biriyle çok uyumlu olmuş tavsiye ederim. En az 1 kere deneyin
Alıntıyı görüntüle
@Mehmet