Neler Yeni

Göğüs çalışırken Göğüsümü hissedemiorum ??

predator

80+ Silver
Göğüs hizasının aşşağısında tutup, kaldırırken elinin alt kısmıyla bastırıp (göğsüne yükü bindirerek) kaldıracaksın. Tüm vücudunu barı almadan önce kilitlemeyi untuma.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
Göğüs hizasının aşşağısında tutup, kaldırırken elinin alt kısmıyla bastırıp (göğsüne yükü bindirerek) kaldıracaksın. Tüm vücudunu barı almadan önce kilitlemeyi untuma.
bar kullanmıyorum dumbeel ile yapıyorum

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Kanka eğer yeni başladıysan hissetmemen normal zaten yaparken çok fazla hissetmen pek mümkün değil. Hareketi yaptıktan sonra pump veya hafif bi şişkinlik hissedebiliyorsan sorun yok eğer ki hissedemiyosan formuna bir daha bak. Ağırlık arttırmaya çalış. Sonradan illaki hissetmeye başlicaksındır. Eğer yine hissedemiyosan salonunda varsa barlada yapabilirsin. Bir de hareketi yaparken göğüsünü düşün negatif ve pozitife dikkat et.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Göğüs programın şu iki harekette göğüsü mü hissedemiyorum diğer hareketlerde hissediyorum

Hissetemediğim hareketler:

Dumbell Bench press
İncline Dumbel Press

ilk başlarda yanlış mı yapıyorum diye düşündüm youtubedan bir çok video izledim ve uyguladım bunları doğru yaptımı düşünüyorum ama göğüsümü hissetemiyorum.

2.sorum ise

Şimdi ben 5kg dumbell ile çalışıyorum ilk geldiğimde ortalama bir ağırlıktı benim için şimdi hafif gelmeye başladı ağır artırim dedim 7.5 kg lar var bir üstü ama onuda kaldıracak kadar da güçlü değilim 7.5 kg ile maks çıkarabildiğim tekrar 4 tekrar napmalıyım bir süre daha 5kg ile mi çalışmalıyım yoksa ilk 4 tekrarı 7.5 kg ile başlıyıp sonrasında 5 kg ile mi devam etsem ?
dostum bende spor hakkınnda çok bir şey bilmiorum fakat 2 aydır gyme gidiyorum ve göğsümü en çok hissettiğim aletler peck deck ile chess press olmuştur her zaman

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Göğüs programın şu iki harekette göğüsü mü hissedemiyorum diğer hareketlerde hissediyorum

Hissetemediğim hareketler:

Dumbell Bench press
İncline Dumbel Press

ilk başlarda yanlış mı yapıyorum diye düşündüm youtubedan bir çok video izledim ve uyguladım bunları doğru yaptımı düşünüyorum ama göğüsümü hissetemiyorum.

2.sorum ise

Şimdi ben 5kg dumbell ile çalışıyorum ilk geldiğimde ortalama bir ağırlıktı benim için şimdi hafif gelmeye başladı ağır artırim dedim 7.5 kg lar var bir üstü ama onuda kaldıracak kadar da güçlü değilim 7.5 kg ile maks çıkarabildiğim tekrar 4 tekrar napmalıyım bir süre daha 5kg ile mi çalışmalıyım yoksa ilk 4 tekrarı 7.5 kg ile başlıyıp sonrasında 5 kg ile mi devam etsem ?
yüksekden aşağı doğru düşür kanka 7.5 max yap ne kadar yapabiliyosan ondan sonra 5de max yap böyle seti tamamla daha verimli olacaktır birde hareketleri daha iyi hissedebilmen için indirirken yavaş indir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom