bar kullanmıyorum dumbeel ile yapıyorumGöğüs hizasının aşşağısında tutup, kaldırırken elinin alt kısmıyla bastırıp (göğsüne yükü bindirerek) kaldıracaksın. Tüm vücudunu barı almadan önce kilitlemeyi untuma.
dostum bende spor hakkınnda çok bir şey bilmiorum fakat 2 aydır gyme gidiyorum ve göğsümü en çok hissettiğim aletler peck deck ile chess press olmuştur her zamanGöğüs programın şu iki harekette göğüsü mü hissedemiyorum diğer hareketlerde hissediyorum
Hissetemediğim hareketler:
Dumbell Bench press
İncline Dumbel Press
ilk başlarda yanlış mı yapıyorum diye düşündüm youtubedan bir çok video izledim ve uyguladım bunları doğru yaptımı düşünüyorum ama göğüsümü hissetemiyorum.
2.sorum ise
Şimdi ben 5kg dumbell ile çalışıyorum ilk geldiğimde ortalama bir ağırlıktı benim için şimdi hafif gelmeye başladı ağır artırim dedim 7.5 kg lar var bir üstü ama onuda kaldıracak kadar da güçlü değilim 7.5 kg ile maks çıkarabildiğim tekrar 4 tekrar napmalıyım bir süre daha 5kg ile mi çalışmalıyım yoksa ilk 4 tekrarı 7.5 kg ile başlıyıp sonrasında 5 kg ile mi devam etsem ?
yüksekden aşağı doğru düşür kanka 7.5 max yap ne kadar yapabiliyosan ondan sonra 5de max yap böyle seti tamamla daha verimli olacaktır birde hareketleri daha iyi hissedebilmen için indirirken yavaş indirGöğüs programın şu iki harekette göğüsü mü hissedemiyorum diğer hareketlerde hissediyorum
Hissetemediğim hareketler:
Dumbell Bench press
İncline Dumbel Press
ilk başlarda yanlış mı yapıyorum diye düşündüm youtubedan bir çok video izledim ve uyguladım bunları doğru yaptımı düşünüyorum ama göğüsümü hissetemiyorum.
2.sorum ise
Şimdi ben 5kg dumbell ile çalışıyorum ilk geldiğimde ortalama bir ağırlıktı benim için şimdi hafif gelmeye başladı ağır artırim dedim 7.5 kg lar var bir üstü ama onuda kaldıracak kadar da güçlü değilim 7.5 kg ile maks çıkarabildiğim tekrar 4 tekrar napmalıyım bir süre daha 5kg ile mi çalışmalıyım yoksa ilk 4 tekrarı 7.5 kg ile başlıyıp sonrasında 5 kg ile mi devam etsem ?