Neler Yeni

Göğüs ve Göğüs'ün azcık üstünde neden sivilce çıkar?

Kurapikki

80+ Bronze
15 yaşındayım. Nedense son bir kaç aydır özellikle sol göğüsümün üstünde sivilcelenme var. Sebebi nedir? Bilen var mı?

Not: Erkeğim.
Ergenlik dönemlerimizde arkadaşımın sırtında sivilce çıkarken bende çıkmıyordu belki aynı olaydır. Ergenlik döneminde herkeste farklı yerlerde sivilcelenme oluyor olabilir .D

emojesss

80+
15 yaşındayım. Nedense son bir kaç aydır özellikle sol göğüsümün üstünde sivilcelenme var. Sebebi nedir? Bilen var mı?

Not: Erkeğim.
Hocam genetikle alakalı olabilir diye biliyorum kiminin suratında yoğunluklu çıkar kiminin sırtında kiminde direk çıkmaz.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam genetikle alakalı olabilir diye biliyorum kiminin suratında yoğunluklu çıkar kiminin sırtında kiminde direk çıkmaz.
Bende alında çok çıkıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergenlik → Testosteron↑ → Akne (sivilce)↑ ??

Akne sadece yüzde çıkan bir şey değil, yağ dağılımına göre kiminde sırtta da çıkar göğüste de çıkar kol üstünde de çıkar
Yağ dağılımı derken?

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
Ergenlik, abur cubur, yağlı yiyecekler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

3.George

80+ Bronze
O bölgende de sebase yani yağ bezleri var çünkü. Mesela düşündün mü hiç, ayak tabanında ve avuç içinde neden sivilce çıkmıyor? Yağ dağılımından kastım bu.
Vücudumda en çok yağ göğüste bulunduğu için mi orda çıkıyor? Neden daha önceden çıkmıyordu?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Vücudumda en çok yağ göğüste bulunduğu için mi orda çıkıyor? Neden daha önceden çıkmıyordu?
Yüzünde hiç sivilce çıkmadı mı bugüne kadar? Zınk diye bir anda göğüsten çıkması ilginç, başka bir hastalığın olabilir cildiyeye görün

Top Bottom