emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
beyler gold üstü olan varsa ekleyek birbirimizi oynayalım ya +16 olsun
Yaş kaç ? hangi karakterle oynarsın arkadaşlar olmadığı zaman tek giriyorum girebilirizbeyler gold üstü olan varsa ekleyek birbirimizi oynayalım ya +16 olsun
17 jett main , sova omen oynarım birdeYaş kaç ? hangi karakterle oynarsın arkadaşlar olmadığı zaman tek giriyorum girebiliriz
eklicem knk spiketayımTroy Nando #TR1 yaş 18 gold 3 raze ve reyna oynuyorum sadece
Güzel sage brim oynuyorum Oneomous #tr1 dir herhalde etiketimi ayarlamadım default ekleyebilirsin17 jett main , sova omen oynarım birde
rank?Güzel sage brim oynuyorum Oneomous #tr1 dir herhalde etiketimi ayarlamadım default ekleyebilirsin
plat 1rank?
rank problemse fakat ben almayayım aşırı try hard oynamayı sevmiyorum cs zamanında çok oynadım aşırı agresif oluyorum ranka değer vermeden oynuyorum zaman geçmesi içinrank?
aga gold 3 e kadar çıktım 2 maç takım yüzünden lose aldım ya kafayı yicem eklerim seni deplat 1
kanka takım deli etmedikten sonra kaybetsekte np zaten mesele deli ediyo bazılarıplat 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rank problemse fakat ben almayayım aşırı try hard oynamayı sevmiyorum cs zamanında çok oynadım aşırı agresif oluyorum ranka değer vermeden oynuyorum zaman geçmesi için
Şahsıma küfür etmedikçe ortamı soğutuyorum genel olarak performans kaybı yaşanmıyor öyle oluncaaga gold 3 e kadar çıktım 2 maç takım yüzünden lose aldım ya kafayı yicem eklerim seni de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka takım deli etmedikten sonra kaybetsekte np zaten mesele deli ediyo bazıları
10 yaşında kardeşlerimiz geliyor arada yiyorum kafayıŞahsıma küfür etmedikçe ortamı soğutuyorum genel olarak performans kaybı yaşanmıyor öyle olunca
Yaşın ne önemi var saygılı olduktan sonra kötü oynamasının önemi yok oyunu trollemeye girmedikten sonra10 yaşında kardeşlerimiz geliyor arada yiyorum kafayı
trollüyorlar işte 5 kişinin 3 ü trollüyorYaşın ne önemi var saygılı olduktan sonra kötü oynamasının önemi yok oyunu trollemeye girmedikten sonra
ekledim seniYaşın ne önemi var saygılı olduktan sonra kötü oynamasının önemi yok oyunu trollemeye girmedikten sonra