Gölgeli çift görme(tek göz ilede)

Merhabalar 4 senedir bu sorun bende var ilk kez tabletle oynarken karşıma çıktı. Düzelir dedim fakat asla düzelmedi daha sonra araştırma yaptım astigmat gibi bir şey karşıma çıktı ancak bunun astigmat olduğunu sanmıyorum. Eğer bunun tedavisini bulan varsa söylesin lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırlangıç otunu denemedim ama çok faydası olacağını düşünmüyorum. Benzer çok ürün kullandım. İçinde kırlangıç otu da olabilir.
Şekerim yok ama şekerle ilgili bir hastalığın görüşe zarar verdiğini düşünüyorum. Sizce ne olabilir? Nasıl düzeltebiliriz? Göz doktorların hepsi gözünde bir şey yok deyip gönderiyor?
Dostum eğer bu soruna çözüm bulabilirsen buraya yaz lütfen. Bende bundan kurtulmak istiyorum artık

Kırlangıç otunu denemedim ama çok faydası olacağını düşünmüyorum. Benzer çok ürün kullandım. İçinde kırlangıç otu da olabilir.
Şekerim yok ama şekerle ilgili bir hastalığın görüşe zarar verdiğini düşünüyorum. Sizce ne olabilir? Nasıl düzeltebiliriz? Göz doktorların hepsi gözünde bir şey yok deyip gönderiyor?

images.jpeg
araştırdım ve bu çıktı. Astigmat olabirlir buna benzer.

images (1).jpeg
arkadaşlar bizdeki sıkıntı bu olabilir çünkü 4 yıllık araştırmalarım sürekli karşıma astigmat hastalığının belirtileri olan bu görseli çıktardı. Eğer bu yanlış bir bilgiyse şimdiden özür dilerim.

Son düzenleme:
Merhabalar aynı durumu 6 aydır yaşıyorum yukarıya doğru gölgeli görmeye başladım şu an yazıları neredeyse çift görüyorum özellikle ışıklı ekranlarda ve trafik ışıklarını sokak lambalarını da 21 yaşındayım nörolojiye gittim göze gittim göz bir şey yok diyor nörooloji emar çekti bişey yok diyor Myastenia Gravis diye bir hastalık varmış ondan şüphelenip kan verdim negatif çıktı ama neden böyle kafayı yemek üzereyim hiç düzelmiyor dinlenince azalıyor çok ekrana bakınca artıyor ama asla geçmiyor psikolojim çok bozuldu arkadaşlar çözüm bulabilen var mı doktorlar da bilmiyor anlamıyor :((
Selamlar aynı sorunları bende yaşıyorum düzelen varmı. Göz doktoru sağlamsın diyor nöroloji ye sevk. Mr da sağlam ama gölgeli görme devam. 😢

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,587
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri