Merhabalar 4 senedir bu sorun bende var ilk kez tabletle oynarken karşıma çıktı. Düzelir dedim fakat asla düzelmedi daha sonra araştırma yaptım astigmat gibi bir şey karşıma çıktı ancak bunun astigmat olduğunu sanmıyorum. Eğer bunun tedavisini bulan varsa söylesin lütfen.
araştırdım ve bu çıktı. Astigmat olabirlir buna benzer.
arkadaşlar bizdeki sıkıntı bu olabilir çünkü 4 yıllık araştırmalarım sürekli karşıma astigmat hastalığının belirtileri olan bu görseli çıktardı. Eğer bu yanlış bir bilgiyse şimdiden özür dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum eğer bu soruna çözüm bulabilirsen buraya yaz lütfen. Bende bundan kurtulmak istiyorum artıkMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırlangıç otunu denemedim ama çok faydası olacağını düşünmüyorum. Benzer çok ürün kullandım. İçinde kırlangıç otu da olabilir.
Şekerim yok ama şekerle ilgili bir hastalığın görüşe zarar verdiğini düşünüyorum. Sizce ne olabilir? Nasıl düzeltebiliriz? Göz doktorların hepsi gözünde bir şey yok deyip gönderiyor?
Kırlangıç otunu denemedim ama çok faydası olacağını düşünmüyorum. Benzer çok ürün kullandım. İçinde kırlangıç otu da olabilir.
Şekerim yok ama şekerle ilgili bir hastalığın görüşe zarar verdiğini düşünüyorum. Sizce ne olabilir? Nasıl düzeltebiliriz? Göz doktorların hepsi gözünde bir şey yok deyip gönderiyor?
Son düzenleme: